05

ON YÜZ BIN BALONCUK MU? 20 IŞIK YILI UZAKLIK MI? :)) DÖÖÖNNNN EVLADIMMM DÖÖNNN:)

Yaşıtlarım hemen anımsadılar.. Zamanında daha doğrusu "bizim zamanımızda" bir gazoz reklamı vardı gazlı içeceğin tanıtımını yaparken tatlı minik bir kız tüm şirinliğiyle asitli içecek talebini halka adeta pompalamıştı.

Detay
05

~KAFA MI TATİLDE, AKIL MI?

Tatilin fiziksel dinlenmeden ziyade kafada gerçekleşmesi hali. Yalnız kafa kelimesinin yerine akıl tatilde dediğimizde olay bambaşka bir boyuta evriliyor. Olay da tam da burada! Fiziken her an aktif olmasak da beyin hep faal.

Detay
05

ÇİÇEK ABBAS'IN DOLMUŞU /Zana Eminli ACAR

~~Doldur boşalt, indir bindir bir yaşam.. Arkayı dörtleyelim lütfen, bekleme yapmayalım, şurdan bi son durak alır mısınız? Teyzeye yer verelim bi zahmet, siz nerede inecektiniz beyefendi? Para üstü gelmedi!..Ne kadar yollamıştınız? Müsait bir yerde inecek vaaaarrr..

Detay
05

Teşhisimize Kurban : Cavit-22 / Zana Eminli Acar

Yer: Mutfak Makarna pişirmek için tencereyi suyla doldurdum içine tuz ekledim bir süre sonra şu kaynamaya başladı, makarnayı ekleyeceğim anda farkettim ki, tencerenin sapları sağlam değil, içi çürümüş adeta, şimdi ben bu tencereyi nasıl tutup kaldıracağım?

Detay
05

HEŞTEG #SürprizYımırta

~~~"Sürprizleri hiç sevmem" diyen biriyseniz, hayatla nasıl baş edebildiğinizi merak ediyorum doğrusu?! Zira hayat,sürprizlere bayılır. Hele ki yıllara atfettiğimiz ve her yeni yılda bizi beklentiye sokan hayat, bize zaman zaman tatsız şakalar ve yersiz sürprizler yapan sınıfın gerzek ve çiğ öğrencisini taklit eder adeta:)

Detay
05

GARGARA'NIN GÜNEŞLİ GÜNLERİ /Zana Eminli Acar

GARGARA'NIN GÜNEŞLİ GÜNLERİ

Detay
05

PANDEMİNİN KÂRI, FABRİKA AYARI /Zana Eminli Acar

Paranın ne önemi var? Mühim olan İNSANLIK! Pandemide en çok insanlığın şu inancı benimseyeceği ve maneviyatın ön plana çıkacağı gibi birçok teori ortaya atıldı. Ben ise tutmaz,olmaz, insanlar yine en acımasız halleriyle kaldıkları yerden devam ederler demiştim.

Detay