05

AB'den Belçika'nın nükleer reaktörlerin faaliyet süresini uzatma girişimine soruşturma

Avrupa Birliği (AB), Belçika'nın iki nükleer reaktörünün faaliyet sürelerini kamu desteği sağlayarak uzatma girişimine yönelik soruşturma başlattı.

Detay
05

BELÇİKA KRAL’I PHILIPPE’NİN ’21 TEMMUZ ULUSAL BAYRAM' KONUŞMASI

Belçika Kral'ın Philippe'nin '21 Temmuz Ulusal Bayram' nedniyle yaptığı konuşmasını sizlerle paylaşıyoruz.

Detay
05

BELÇİKA '21 TEMMUZ ULUSAL BAYRAMI'NIN 193. YILINI COŞKUYLA KUTLADI

Belçika kuruluşunun 193. yıl dönümünde ’21 Temmuz Ulusal Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Her yıl geleneksel olarak yapılan ilk etkinlikte Kraliyet ailesi, Ulusal Bayram vesilesiyle Brüksel'deki St Michael ve St Gudula Katedrali'nin 'Te Deum' kutlamasına katıldı.

Detay
05

BELÇIKA BU GUN KURULUŞU'NUN 193. YILI OLAN ULUSAL BAYRAMINI KUTLUYOR

BELÇİĶA KURULUŞUNUN193. YILDÖNÜMÜ OLAN '21 TEMMUZ ULUSAL BAYRAMI'NI KUTLUYOR.

Detay
05

ANJİ AESTHETIC’S BEAUTY CLINIC SAHİBİ VE ESTETİK UZMANI ANJİ ARABOVA: “AMACIMIZ ÇALIŞMALARIMIZLA KADINLARIN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMAKTIR”

Belçika doğumlu, Bulgaristanlı bir Türk ailenin kızı olan Anjelika (Hatice) Arabova aldığı eğitimler sonrası açmış olduğu Anji Aesthetic’s Beatuy Clinic adlı Estetik Salonu’nda hizmetine devam ediyor. Genç güzellik Uzmanı Anjelika (Hatice) Arabova kendisi ve çalışmaları hakkında dergimize şu açıklamalarda bulundu:

Detay
05

MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN HASAN KOYUNCU VE ÖZLEM ÖZEN BUGÜN YEMİN EDEREK SENATÖR OLDULAR

Önceki dönemde Meclis Başkan Vekilliği'de yapan ve Yerel Seçimlerde Schaerbeek belediye Başkan Adaylığına da hazırlanan PS'den Brüksel Milletvekili Hasan Koyuncu ve PS'den Milletvekili Özlem Özen, bu gün Belçika Senato binasında ettikleri yeminle Senatör oldular. Brüksel'de ilk Türk Kökenli Senatör olan Koyuncu, partisine ve seçmenlerine teşekkür ederek, yeni görevine başladı.

Detay
05

Saint josseliler EURO 2024'ün Maçlarını Büyük Ekrandan birlikte izlediler

Brüksel'in nezih semti Saint Josse halkı Başkanlarından yana çok şanslılar. Saint Josse Halkı Euro 2024 Maçlarını açık havada, meydanda dev ekrandan Başkan Emir Kır ile birlikte izlemenin mutluluğunu aileleriyle birlikte yaşadılar.

Detay
05

‹15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ› BRÜKSEL'DE ANILDI

Hain FETÖ darbecilerinin, 15 Temmuz 2016 günü Demokrasi ve Cumhuriyetimize yönelik hain darbe girişimi, kahraman halkımızın ve güvenlik güçlerimizin karşı koyuşuyla bertaraf edilmişti.

Detay
05

ŞEHİT DİPLOMATIMIZ DURSUN AKSOY ŞEHADETİ’NİN 41. YILDÖNÜMÜNDE BRÜKSEL'DE ANILDI

Ermeni terör örgütü ASALA tarafından 14 Temmuz 1983 tarihinde şehit edilen dönemin Brüksel Büyükelçiliği İdari Ataşesi Dursun Aksoy, şehadetinin 41. yıldönümünde, T.C. Brüksel Büyükelçiliği tarafından Dursun Aksoy’un şehit edildiği terör saldırısının yapıldığı Franklin Roosevelt Bulvarı'nda anma töreni düzenlendi.

Detay
05

GÜZEL VATANIMIZDAN ‹VERTİGO TUR› İLE GELEN TÜRK KAFİLESİNİ BRÜKSEL›DE KARŞILAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

Güzel ülkemiz Türkiye’den prestijli firma Vertigo Tur ile Turistik amaçlı Avrupa ülkelerine seyahat eden Türk Kafilesi dün itibarıyla Brüksel’i ziyaret ederek, tarihi ve turistik mekanları gezdi.

Detay