05

Yaşasın 23 Nisan. Sevgili Çocuklar '23 Nisan Bayramınız' kutlu olsun

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Milletin kaderi 102 yıl önce bugün değişti. 23 Nisan 1920'de Meclis açıldı Ulusun egemenliği ilan edildi. Ulu Önder Atatürk bu anlamlı günü bütün çocuklara armağan etti. Her 23 Nisan'da b⁷ayram coşkusu katlanarak arttı.

Detay
05

"YTB Çocuk Akademisi" Eğitimleri Yoğun İstek Üzerine Tekrar Başlıyor

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından hayata geçirilen ve yurt dışında yaşayan Türk vatandaşı ve Mavi Kart sahibi ailelerin çocuklarını erken yaşta bilim, sanat, edebiyat ve felsefeyle buluşturan "YTB Çocuk Akademisi" yoğun istek üzerine devam ediyor.

Detay
05

BRÜKSEL BAŞKONSOLOSLUĞUNDAN ÇOCUKLARA DAVET VAR...

Belçika'da mukim genç müzisyenlerimiz çaldıkları müzik enstrümanlarını 4-12 yaş arasındaki minik vatandaşlarımıza tanıtacak. 12 Kasım 2017 / Neşeli Müzik Günü - 2

Detay
05

ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADILAR

T.C. Bürüksel Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliğinde görev yapan Türkçe ve Türk Kültürü Öğretmenlerinden Nurettin Göde himayesinde, Brüksel’de bulunan ÇDF bünyesindeki ‘AKM salonu’nda gerçekleştirilen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ büyük bir coşkuyla kutlandı.

Detay
05

23 NİSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

23 Nisan Egemenlik ve çocuk Bayramınız kutlu olsun. 23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir.

Detay
05

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI BELÇİKA'DA BUGÜN KUTLANIYOR

Dünya lideri ve Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Atatürk'ün Türk çocuklarıyla beraber Dünya çocuklarına hediye ettiği '23 Nisan Çocuk Bayramı' Brüksel başta olmak üzere Belçika'nın bir çok ilinde törenlerle kutlanacak. Kutlama bugün 22 Nisan 2015

Detay
05

ÇOCUKLAR BAYRAMLARINDA BÜYÜKELÃ‡İ OLCAY'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

T.C. Brüksel Büyükelçisi Hakan Olcay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle ilköğretim öğrencileri Deniz Ünalmış, Yağmur Öztürk ve Mustafa Kavak’ı bugün (22 Nisan) makamında konuk etmiştir.

Detay
05

ELİFNUR›U SEVİNDİRECEK BU ARAÇ ARANIYOR. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

3 Yaşındaki ELİFNUR için (verticalisateur) Dikey yürümeyi sağlayacak olan emniyetli araç aranıyor. Elifnur'un yaşamına kolatlık sağlayacak, olan bu araçla onun minik kalbini sevindirecek yardımseverler arıyoruz. Yardımcı olabilecekler Elifnur'un ailesiyle kontak kurmak için bizi arayabilirler. ELİFNUR›Uverticalisateurverticalisateur  

Detay
05

Aileler çocuklarına Brüksel'de '23 Nisan coşkusu' yaşattılar

Belçika’nın başkenti Brüksel’de çocuklarına anavatan Türkiye’deki gibi bir 23 Nisan Şenliği yaşatmak isteyen 30 kadar Türk ailesi, dün Woluwe St Pierre Belediyesi’nin Villa François Gay merkezinde 27 Nisan’da bir araya geldi.

Detay
05

ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI BRÜKSEL’DE COŞKUYLA KUTLADILAR

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarının şahsında dünya çocuklarına hediye ettiği, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliğinin organizasyonu ile Brüksel’de bulunan Lümen salonunda büyük katılım ve coşkuyla kutlandı.

Detay
05

Anvers‘de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulması nedeniyle çocuklara armağan ettigi ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Anvers şehrinde bini aşkın izleyici katılımıyla büyük coşku icerisinde kutlandı.

Detay
05

AVRUPA'NIN BAŞKENTİNDE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

T.C. kurucusu büyük önder Atatürk'ün TBMM meclisi'inin açılışının ardından Türk çocuklarının şahsında dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, TC Brüksel Büyükelçiliği ve Eğitim Müşavirliği himayesinde Brüksel Güzel Sanatlar Sarayında (Palais des Beaux-Arts) 1500'ü aşkın davetlinin katılımı ile coşkuyla kutlandı.

Detay
05

Lommel de 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlandı

Bu yıl 92.si kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı Lommel şehrinde büyük bir coşkuyla kutlandı.

Detay
05

Hamme Türk Okulu Öğrencilerinden Muhteşem Kutlama…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Doğu Flaman Eyaleti şehirlerinden Hamme’de coşkulu bir şekilde kutlandı.

Detay
05

BELÇİKA/GENT ŞEHRİMİZDE RENKLİ 23 NİSAN KUTLAMALARINI HEYECANLA BEKLİYORUZ.

Cuma akşamı 29 nisan 2011 tarihinde Belçika/Gent şehrimizde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı, Gent Kültür merkezinde “De Centrale” törenle kutlanacak.

Detay