DESING MEUBELEN BİRİNCİ HİZMET YILI AÇILIŞ RESEPSİYONU DÜZENLEDİ

Geçtiğimiz yıl Gent'te "¹DESİNG MEUBELEN'i hizmete sokan Emirdağlı Genç işkadını Ferah Çimen kuruluşunun birinci yılı hizmeti anısına bir resepsiyon verdi.

Belçika’da yaşayan Türk toplumunun genç işadamları yanında genç iş kadınlarının da büyük cesaret göstererek, ticari alandaki başarıları açılışları ve yatırımları Belçika’lı ekonomi çevrelerince büyük takdir toplamakta.

Geçtiğimiz yıl Gent’te ‹DESİNG MEUBELEN’i hizmete sokan Emirdağlı Genç işkadını Ferah Çimen kuruluşunun birinci yılı hizmeti anısına bir resepsiyon verdi.

Resepsiyon öncesi açılış kurdelasını Gent Büyükşehir Belediyesi Refah, Eşit Haklar ve Spor’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz ve İşyeri Sahibi İşkadını Ferah Çimen,  Babası Derviş Çimen, Annesi Fatma Çimen, Hamme Belediye Meclis Üyesi Fatima Gökçe, Ressam Nerkız Şahin, Tiyatro ve Sinema sanatçısı Layla Önlen, Belçika Türk Dernekler Birliği Gent Şubesi Çalışanı  Hatice Karakaya, partena sağlık Sigorta çalışanı Şükran Özer’in katılımı ile açılış kurdelasını hayır duaları eşliğinde birlikte kestiler.

Açılışta Bayan Çimen’in kardeşleri Seyfi ve Resul Çimen de eşleriyle birlikte katılarak, ablalarını yalnız bırakmadılar.

TAPMAZ: «GENT EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYAN ÇOK SAYIDA İŞYERİMİZ VAR»

Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz açılışta yaptığı konuşmada: «Gent şehrinde yaşayan yabancı topluluklar arasında en büyük grubu oluşturan Türk toplumu uyumdan ziyade girişimci bir toplum olarakta ön plana çıkıyor. 

Gent şehrinin ekonomisine farklı sektörlerde katkı sağlayan çok sayıda vatandaşımız var. Ferah Hanım’ı diğerlerinden ayıran özellik bayan olarak cesaret ve kararlılıkla önemli bir sektör olan Mobilya sektöründe bir girişimle kendisini göstermesi bizler için sevinç ve kıvanç kaynağı olmuştur.

Bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum, hem işinde başarılı olur, aynı zamanda da bundan sonra iş kurmak isteyen bayanlara da iyi bir örnek teşkil eder» dedi.

İŞKADINI ÇİMEN «AMACIMIZ KALİTELİ ÜRÜNLERİMİZİ EKONOMİK FİYATLARLA TÜKETİCİYE ULAŞTIRMAKTIR» 

Bir yıldan beri kurduğu ‹Design Meubel Mağazası’nın kurucusu işkadını Ferah Çimen ise kendisini ve çalışmalarını şu şekilde özetledi: «Ben aslen Emirdağlı bir ailenin kızıyım. Belçika’da eğitimimi aldıktan sonra, bir çok sektörde özellikle Mobilya sektörlerinde çalışmalarda bulundum.

Edindiğim tecrübeleri kendime ait bir işyerinde vatandaşlarımıza hizmete dönüştürmek için geçtiğimiz yıl ’Design Meubel’ adlı bu şirketimi kurdum. İlk günkü heyecan ile toplumumuzun ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetlerde bulunmak benim için ayrı bir onur kaynağı. 

Burada Avrupa’nın ünlü markalarını, kaliteli ürünlerini ekonomik, kolay ödeme ve açılışa özel indirimlerle vatandaşlarımıza sunmaktayız. Her yaş grubuna hitap eden ürünlerimizle evlerini renklendirmek, ferahlatmak isteyen vatandaşımızın bütçesine uygun mobilya ve oturma gruplarımızı vatandaşlarımızın beğenisine oluşturduğumuz standlarımızda sergilemekteyiz. 

Mağazamızın birinci yılını müşterilerimiz ve dostlarımızla bugün burada kutluyoruz, ayrıca sanatçı dostum Nerkız Şahin‘in yazılmamış, çizilmiş hayatların resimleride mağazamızda sergileniyor. başta Başkan yardımcımız sayın Resul tapmaz bey ve Nergiz şahin hanfendi olmak üzere bu mutlu anımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve müşterilerimize çok teşekkür ediyorum» dedi.

Tanınmış ressamlarımızdan olanNergiz Şahin’in birbirinden güzel tabloları zengin mobilya çeşitlerinin bulunduğu mağazaya ayrı bir sanat havası vermişti. Ressam Şahin’in tabloları davetlilerce takdirle izlendi.

Design Meubelen Mağazasının  1. yıl kutlaması verilen resepsiyon ve  Neyzen Ustası Cengiz Özdemir in tasavvuf müziği konseriyle son buldu.

DESIGN MEUBELEN
İletişim Bilgileri:
Voormuide 96a – 98  9000 Gent
Tel: 09/ 256 37 55  
Fax: 09/ 09 256 37 56
https://www.facebook.com/yagmur.yurekli.94617?fref=ts
-----
Belçika Aydın Haber olarak Başarılı İşkadını Ferah Çimen’i tebrik ediyor, işlerinde başarılar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com