ARZU VE İLHAMİ MUTLULUKLARINI DOSTLARIYLA PAYLAŞTI

~~Akpınar ve Aydın ailelerinin evlatları Arzu ile İlhami evliliklerini aileleri, akrabaları ve dostlarının şehadetliğinde gerçekleştirerek dünyaevine girdiler.

~~Akpınar ve Aydın ailelerinin evlatları Arzu ile İlhami evliliklerini aileleri, akrabaları ve dostlarının şehadetliğinde gerçekleştirerek dünyaevine girdiler.

Türk sinemasının müşfik baba rolündeki aktör Merhum Mehmetali Akpınar ve Müşkünaz Söylemez’in kızı Arzu ile İsmail Aydın ve Merhume Zeynep Yıldız’ın oğlu İlhami Diegem’de bulunan Parker Hotel salonunda geçekleştirilen düğün töreninde çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın’ın da abisi olan İlhami ile Arzu’nun düğün törenine Almanya, Türkiye ve Hollanda’dan gelen misafirler hoş bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Gelinin abileri Bülent ve Tuncay Akpınar, Damat’ın kardeşleri Zerrin ve Zeynel Aydın abilerini mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmadılar.
Genç çiftler salona girerek dans ettiler. Dans sonrası düğüne katılan davetliler gençlerin oyunlarına eşlik ettiler. Çiftler, geç vakitlere kadar davetlilerle birlikte oyunlar oynadılar. Genç çift için hazırlanan Düğün pastasının kesimi ile genç çiftler davetlilerin alkışları arasında birbirlerine pasta ikram ettiler. Gece de zaman zaman duygulu zaman zaman da coşkulu anlar yaşandı.
Gecenin güzel ve coşkulu geçmesinde emeği geçen tüm yetkililerle beraber, Belçika’nın en iyi organizatör firması Yıldırım Events Organisazyon sahibi Metin Yıldırım gecenin iyi bir şekilde geçmesi için ellerinden geleni yaptılar.
Belçika Aydın Haber olarak, Akpınar ve Aydın ailelerini tebrik ediyor evliliklerini gerçekleştiren genç çiftler Arzu ile İlhami’ye bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
www.belcikaaydinhaber.com