GÜLE GÜLE SAYIN BAŞKONSOLOSUM / Celil Gündoğdu

Sayın Başkonsolosumuz 4 yıl boyu değerli eşleri Esin Ulusoy ile birlikte tüm etkinlik, toplantı ve bilgilendirmelerde vatandaşlarımızın hizmetinde oldu. Devletimizin şefkat elini vatandaşlarımıza hissettiren, akılcı ve dikkatli tavırlarıyla vatandaşlarımızın gönlünü kazanan Başkonsolos Sayın Ulusoy, Belçika Türk Toplumu tarafından hep saygıyla anılacaktır.

~~Hariciyemiz başarılı bir şekilde, hem devletimiz hem de milletimiz adına Yurtdışında temsil etmekte ve hizmet vermekte.
Belçika’da bulunduğum müddet içerisinde mesleğimiz gereği onlarca Büyükelçi ve Başkonsolos ile tanışma fırsatı buldum. Son yıllarda ülkemizi bulunduğumuz topraklarda temsil eden hariciye mensupları tecrübeli devlet adamlıkları, vatandaşlarımıza olan yakın ilgi, alaka ve başarılı çalışmalarıyla göz dolduruyorlar.
Şu an T. C. Brüksel Başkonsolosluğu görevini 4 yıldan beri sürdüren Sayın Ali Barış Ulusoy’da bu değerli diplomatlarımızdan olup, saygın kişiliği ve efendiliği ile tüm vatandaşlarımızın sevgisini kazanmış değerli diplomatlarımızdan birisidir. Kendisi bugün vereceği veda resepsiyonu ile Ülkemize (Merkez’e) dönecektir.

Sayın Başkonsolosumuz 4 yıl boyu değerli eşleri Esin Ulusoy ile birlikte tüm etkinlik, toplantı ve bilgilendirmelerde vatandaşlarımızın hizmetinde oldu.
Devletimizin şefkat elini vatandaşlarımıza hissettiren, akılcı ve dikkatli tavırlarıyla vatandaşlarımızın gönlünü kazanan Başkonsolos Sayın Ulusoy, Belçika Türk Toplumu tarafından hep saygıyla anılacaktır.
Belçika’da yaşayan Türk toplumunun sorunlarının halli için gece gündüz koşan değerli Başkonsolosumuza ailesiyle birlikte yeni yaşamında başarılar diliyoruz.
Sayın Başkonsolosumuz Ali Barış Ulusoy’u ilerleyen yıllarda Büyükelçi olarak görmek arzusuyla kendilerine saygıyla “Güle güle Başkonsolosum” diyoruz.