YILDIRIM AİLESİ EVLATLARI EYYÜP İÇİN TARİHİ VE MUHTEŞEM BİR KINA GECESİ GERÇEKLEŞTİRDİLER "¦

~~Brüksel’in prestijli organizatör şirketi Elite Event Center’in sahibi Metin Yıldırım ve eşi Emine Yıldırım evlatları Eyyüp için işletmeciliğini kendilerinin yaptıkları ‘Elite Event Salonu’nda tarihi ve muhteşem bir kına töreni gerçekleştirdiler.
Konakçı ve Yıldırım ailelerinin davetlilerini ağırladıkları geceye 300’e yakın davetli katıldı.
Organizasyonun tüm detaylarını Emine Yıldırım ve Metin Yıldırım imzaları vardı. Alışılmışın dışında Osmanlı kıyafetleri giyen genç çift hava ve Eyyüp kınanın yakılacağı salona atlar üzerinde geldiler. Davetliler ise geleneksel giysileri ve başlarındaki feslerle gençlere eşlik ederek, gece boyu onların mutluluğunu oyunlarıyla paylaştılar.
Muhteşem bir görsel zenginlik vardı salonda. Adeta tarihe bir yolculuk yapılmıştı.
Kına yakılmasından sonra Ankaralı Coşkun, Grup Cemre, Gülabi  Kubat, Erdoğan Süer ve DJ’ler eşliğinde davetliler şarkılar, türküler dinleyip halaylar çektiler.
Kına günü Emine Yıldırım’ında doğum günü oluşu hasebiyle eşi Metin Yıldırım kendisine bir doğum günü pastası hediye ederek, kesilen pastadan Emine hanıma takdim etti.
Davetlilerin çok memnun olduğu gece dillere destan bir anı olarak Belçika Türk toplumunun hafızasında yer alacaktır.
Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Metin ve Emine Yıldırım’ı tebrik ediyor Evlatları Hava  ve Eyyüp’ün kınasının hayırlara vesile olması dilekleriyle kendilerine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.
www.belcikaaydinhaber.com