YAĞIZ AYBARS SÜNNET OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADI

~~Gent Türk Ocağı Eski Başkanı Recep Tuncer Sarı ve Nihat Önder, torunları Yağız Aybars Önder'ın sünnet töreninde, bir taraftan akraba ve dostlarıyla torunlarının mutluluğunu paylaşırken, diğer taraftan da davetlilerin tebriklerini kabul ettiler.

~~Gent Türk Ocağı Eski Başkanı Recep Tuncer Sarı ve Nihat Önder, torunları Yağız Aybars Önder’ın sünnet töreninde, bir taraftan akraba ve dostlarıyla torunlarının mutluluğunu paylaşırken, diğer taraftan da davetlilerin tebriklerini kabul ettiler.

Recep Tuncer Sarı ile Nihat Önder'in torunları, Gülsüm Sarı ile Ali Önder’in oğulları Yağız Aybars Önder 21Mayıs 2017 Pazar günü Doormakkers straat 54 9000 Gent adresindeki salonda yapılan sünnet töreninde mevlüt okundu.

Din görevlileri Hakan Karadağ, Ekrem Akın, Abdurrahman Bakır, İbrahim Özcan' ın okuduğu ilahi , mevlüt ve kuran tilaveti sünnet törenine katılanları mest etti.

Sünnet olan Yağız Aybars Önder sadıçları İlyas Sarı ve Alpgiray Capan’a Emirdağ kına havası ile sünnet kınası yakıldı.

Renkli kostümü ile göz dolduran Yağız Aybars’i palyaçolar ve arkadaşları yalnız bırakmadılar. Davul zurna eşliğinde gezdirilen Aybars’ın mutluluğunu ailesi, arkadaşları, akrabaları paylaştı.

Sarı ve Önder ailelerini tebrik eder, erkekliğe ilk adım atan Yağız Aybars Önder’e de ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyoruz.  www.belcikaaydinhaber.com