Hasan Salar "Hedefimiz yeni transferlerle şampiyon olmaktır"

~~Brüksel'in stratejik merkezlerinden Saint Josse'nin en önemli kulübü olan FC Saint Josse Kulubü'nün başına Belçika Türk toplumunun başarılı işadamlarından olan Hasan Salar getirildi.

~~Brüksel’in stratejik merkezlerinden Saint Josse’nin en önemli kulübü olan FC Saint Josse Kulubü’nün başına Belçika Türk toplumunun başarılı işadamlarından olan Hasan Salar getirildi.
Salar, Konya 1977 doğumlu genç bir işadamıdır. İşöi bir ailenin çocuğu olarak, Belçika’ya geldikten sonra, burada çeşitli sektörlerde çalıştı. Daha sonra kendi işyerlerini kuran Salar, bugün çeşitli sektörlerde hizmet veren 10 şirketin hem sahibi, hem de genel koordinatörüdür.
Uzun yıllar FC Saint Josse’nin veteran takımında top koşturan Salar, “Bir önceki başkanla aramız çok iyiydi. Ama başkan belli bir yaşa geldiği için emekli olacağını söyledi. Beni çağırdı ve beni başkanlığa layık gördüğünü söyledi. Gittim kendisiyle görüştüm. Daha sonra Saint-Josse Belediye Başkanı Emir Kır’la da görüştüm. O da uygun gördükten sonra başkanlığa talip olduğumu açıkladım ve ardından başkan oldum” dedi.
Hasan Salar “Hedefimiz yeni transferlerle şampiyon olmaktır”
İlk senede hedeflerinin kulüp olarak şampiyon olmak ve bir üst lige yükselmek olduğunu ifade eden İşadamı Hasan Salar, “Ayağımızın tozuyla transferlere de başladık. Şu anda kulüpte birçok yeni oyuncularımız var. Aslında kadroyu baştan sona değiştirdik çünkü geçen yılki futbolcuların birçoğu pek verimli olamamışlar. Bu sene kulübe faydalı olacaklarını düşündüğümüz futbolcuları transfer ettik, hedefimiz bu sene şampiyonluk” diye konuştu.
Salar sözlerine şu şekilde devam etti: “Şampiyonluüu hedefleyen takımımızın teknik heyeti Abdel Mzoudi ile Ayhan Çınar’dan oluşurken, Soner Çil, Dündar Yavaş ve Koray Çetin, benim’ın yardımcılığımı üstlendi. Altyapıya da önem mekteyiz bu anlamda, “U5’ten U21’e kadar takımlarımız mevcut. Bu sene üç tane bayan takımı da kurduk. Bu yıl yaklaşık 350 tane genç yetenek yazıldı ve şu anda hazırda bekliyorlar. Başka bir büyük proje ise, bu tesislerin tüm çehresi belediyenin sayesinde yenilenecek. O olduğu vakit kulüp daha başarılı olacak. Saint-Josse belediyesinde yaşayan tüm vatandaşları kulübe sahip çıkmalarını ve maçlarını takip etmelerini bakliyoruz” dedi.