İran Meclisine ve İmam Humeyni haremine Silahlı Saldırı

Bu sabah İran Meclisine giren bir kişi güvenlik görevlileriyle yaşadığı arbedede, güvenlik görevlilerine ateş etti. Tahran Milletvekili İlyas Hezreti, İRİB Haber Ajansına iki kişinin kalaşnikof ve bir kişinin tabancayla saldırdığını açıkladı. Yaşanan çatışmada güvenlik görevlilerinden bir kişiyi ayağından vuruldu. İran Meclisi güvenlik güçleriyle çatışmaya giren kişinin kimliği henüz belli değil ve çatışma devam ediyor. Bazı milletvekilleri yaptıkları açıklamada; yaşanan çatışmada meclis güvenlik güçlerinden birinin şehit olduğunu belirttiler. Yapılan açıklamada; İran İslam Cumhuriyeti Meclisinin kapatıldığı ve milletvekillerinin çıkışına izin verilmediğini bildirdi. Ayrıca silah seslerinin kesildiğini ama saldırganların henüz yakalanmadığını söyledi.

~~Bu sabah İran Meclisine giren bir kişi güvenlik görevlileriyle yaşadığı arbedede, güvenlik görevlilerine ateş etti.

Tahran Milletvekili İlyas Hezreti, İRİB Haber Ajansına iki kişinin kalaşnikof ve bir kişinin tabancayla saldırdığını açıkladı.

Yaşanan çatışmada güvenlik görevlilerinden bir kişiyi ayağından vuruldu.

İran Meclisi güvenlik güçleriyle çatışmaya giren kişinin kimliği henüz belli değil ve çatışma devam ediyor.

Bazı milletvekilleri yaptıkları açıklamada; yaşanan çatışmada meclis güvenlik güçlerinden birinin şehit olduğunu belirttiler.

Yapılan açıklamada; İran İslam Cumhuriyeti Meclisinin kapatıldığı ve milletvekillerinin çıkışına izin verilmediğini bildirdi. Ayrıca silah seslerinin kesildiğini ama saldırganların henüz yakalanmadığını söyledi.

~~İmam Humeyni’nin Hareminde Silahlı Saldırı

~~İran’da Meclisten sonra İmam Humeyni’nin hareminde de silah sesleri duyuldu.

İran’da Meclis saldırısı ardından bu defa da Tahran’da bulunan İmam Humeyni hareminde silah sesleri duyuldu.

İran’da İmam Humeyni’nin haremine giren silahlı bir kişinin rastgele ateş etmesi sonucu bir kaç kişiyi yaraladı.