BTMB SEZONU İFTAR PROGRAMIYLA KAPATTI

~~Kısa adı BTMB olan "˜Belçika Türkçe Medya Birliği' çalışma sezonunu verilen bir iftar programıyla sona erdirdi.

~~Kısa adı BTMB olan ‘Belçika Türkçe Medya Birliği’ çalışma sezonunu verilen bir iftar programıyla sona erdirdi.

Brüksel Korner Yayın Gurubu Sahibi Kadir Duran’ın Schaerbeek’de bulunan Brusilia Restaurant’ta misafirlerini ağırladığı iftar programına, BTMB Başkanı Hüseyin Dönmez, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Duran açılış konuşmasında, BTMB Başkanı Hüseyin Dönmez başta olmak üzere tüm gazeteci arkadaşlarına ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Dönmez ise kuruluş çalışmaları hakkında kısa bilgiler vererek, yeni yönetim kurulu üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Dönmez, “ Kuruluşumuzdan bu güne kadar bir çok konu hakkında epey yol aldık. Sizlerle birlikte Belçika Türk Toplumunun tüm etkinlik, haber ve çalışmalarını tarihe not düşürüyoruz. Önemli bir misyonu icra ediyoruz. Bizler bir taraftan halkımızın haber edinme hakkını kendilerine sunuyor, bir taraftan mesleğimizi geliştirecek projeler hazırlayarak yeni genç gazeteci arkadaşlarımıza yön vermekteyiz. En önemlisi ise güzel dilimiz Türkçe’nin yaşatılmasına vesile oluyoruz.

Çeşitli etkinlik, çalışma ve ziyaretlerle kurumumuzu gerek Belçika’da gerekse yurt dışında gündem oluşturan kurum haline getirdik. Tüm bu çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan gerek yönetim kurullarımıza gerekse tüm üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir çalışma sezonunu kapatıyoruz. Bugün bu iftara ev sahipliği yapan Brüksel Korner sahibi Sayın Kadir Duran’a tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Katılımcıların duygularını ifade etmelerinin ardından Etik Kurulu başkanı Zana Eminli Acar’ın doğum günü nedeniyle de Başkan Hüseyin Dönmez ve Etik kurulundan Zehra Özer kendisine buket çiçekler sunarak, tebrik edip, Acar’ın doğum gününü kutladılar.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen iftar programı edilen dualar ve sohbetlerle geç vakitlere kadar sürdü.

www.belcikaaydinhaber.com