BRÜKSEL BAŞKONSOLOSLUĞUNDA KURBAN BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI

Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu'nun himayesinde Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosluğu salonunda bir bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

~~Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu’nun himayesinde Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosluğu salonunda bir bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. 

Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlenen bayramlaşma töreninde Başkonsolos Kırbaşlı davetlilerini kapıda karşılayıp tebrikleri kabul etti. Davetlileri karşılamada davetlilere çikolata ve kolonya ikram edildi.

Davetliler arasında Emekli Büyükelçi Mehmet Özyıldız, Başkonsolosluk çalışanları, Brüksel Milletvekili Mahinur Özdemir, Belçika Başbakan Danışmanı ve Evere Belediye Meclis Üyesi Belma Tek, Schaerbeek belediye meclis üyeleri Derya Alıç, Döne Sönmez, Liege meclis üyesi Mehmet Aydoğdu ve Anderlecht belediye meclis üyesi Mustafa Ulusoy, STK Temsilcileri, işadamları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Bayramlaşmada davetlilere hitaben bir konuşma yapan Başkonsolos Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu “Bugün bu güzel bayram gününde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduk. Başta Eski Büyükelçilerimizden Sayın Mehmet Özyıldız, siyasi , STK temsilcileri, basın mensupları ve tüm davetlilerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Nasıl ki bir elin beş parmağı birbirinden farklıdır ancak, hepsi bir arada bir güç oluşturuyorsa. Bugün burada çeşitli görüş ve düşüncelere rağmen bayramın coşkusunda bir araya geldik, birlikteliğimiz adına bir güç olduk.  Bu birlikteliğimizden güç alıyor ve son derece mutlu oluyoruz.

Ne mutlu bize ki 2017 ve 2018 çalışma döneminde bir bayram etkinliğine ev sahibi yaparak, sizlerle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduk. Yeni çalışma dönemlerimizde kadınlarımıza çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik çeşitli etkinlikler yapacağız. Bu etkinliklerimiz ile ilgili sizlerin de görüş ve düşüncelerini önemsiyoruz. Bizlere bu çalışmalarımızda düşünce anlamında katkılarda bulunursanız memnun oluruz. Düşüncelerinizi ve etkinliklerimizi gerek basın olarak gerekse sosyal medyadan paylamanızla bizlere el ve gönül vermenizi rica ediyoruz.

Bu çerçevede etkinliklerimizin yapılmasında büyük emekleri geçen ve bu çatı altında hizmet veren tüm arkadaşlarıma sizin huzurunuzda teşekkür ediyoruz.

Daha nice bayramlarda buluşmak dileğiyle hoşça kalın bayramınız kutlu olsun” dedi.

Davetlilere yiyecek ve içecek ikramlarıyla bayramlaşma programı son buldu.

www.belcikaaydinhaber.com