GENT KÜLTÜR MERKEZİ DE CENTRALE'DE YENİ DÖNEM MÜZİK

~~Gent Kültür Merkezi De Centrale bünyesinde faaliyetlerini sürdüren De Centrale müzik okulunda 2017-2018 eğitim yılı başlıyor.

~~Gent Kültür Merkezi De Centrale bünyesinde faaliyetlerini sürdüren De Centrale müzik okulunda 2017-2018 eğitim yılı başlıyor.

Belçika’nın Gent kentinde kültürel faaliyetlerine devam eden De Centrale Kültür Merkezi bünyesinde yetiá¹£kinler ve çocuklar için bağlama, ud, kanun, keman, darbuka ve bendir derslerinin verildiği De Centrale Müzik Okulu’nda kayıtlar ve dersler 25 Eylül Pazartesi günü başlıyor. De Centrale Müzik Okulu Ekim ayının ortasına kadar yeni öğrenci kayıtlarını kabul ediyor.

Kurslar, yetişkinler için Pazartesi, Salı ve Çarşamba akşamları saat 18.00 ile 20.00 arası. Çocuklar için ise Çarşamba günleri saat 14.00 ile 17.00 arasında düzenlenecek.

Kurslara katılanlara çalgı eğitiminin yanısıra nota eğitimi de verilecek. Ayrıca yeni baá¹£layan ve ileri seviyedeki öğrenciler için ayrı gruplar oluá¹£turuluyor.

Yeni baá¹£layan öğrenciler, kurslar sırasında müzik okulunun enstrümanlarını kullanabiliyorlar.

Bağlama dersleri İskender Arıcı, darbuka – bendir Hilde De Clercq, ud Sadıg El Gibril, kanun Osama Abdulrasol , keman Wouter Vandenabeele ve Shalan Alhamwy tarafından veriliyor.

Kayıtlar De Centrale’nin internet sitesinden ya da hafta içi her gün saat 14.00 ile 17.00 arasında Kraankindersstraat 2 adresinde yaptırılabilir.

Ayrıntılı bilgi için,

www.decentrale.be 

ayrıntılı bilgi için tel: 09/265.98.26 Attila Bakıroğlu.