E-Devlet ile alakalı görüş, öneri ve şikayetler nereden bildirilebilir?

E-Devlet ile alakalı görüş, öneri ve şikayetler nereden bildirilebilir? E-Devlet ile alakalı görüş, öneri ve şikayetler nereden bildirilebilir? Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç, cevapla.tv'nin sorularını sizler için yanıtladı.

~~E-Devlet ile alakalı görüş, öneri ve şikayetler nereden bildirilebilir? E-Devlet ile alakalı görüş, öneri ve şikayetler nereden bildirilebilir? Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç, cevapla.tv'nin sorularını sizler için yanıtladı.

~~Görüş, öneri ve şikâyetler 160 telefon numaralı e-Devlet kapısı çağrı merkezine, bilgi@turkiye.gov.tr adresine mail yoluyla, www.turkiye.gov.tr e-Devlet kapısı üzerindeki iletişim formu doldurularak iletilebilir. Bunlara ek olarak sosyal medya üzerinden Facebook için facebook.com/edevletkapi profiline, Twitter için @ekapi profiline bildirilebilir. Ayrıca #edevlet etiketi ile Twitter üzerinden alınan görüş, öneri ve şikâyetlere en kısa süre içerisinde cevap verilmektedir.

<iframe src="https://www.cevapla.tv/video-embed/13340" frameborder="0" width="980" height="600" allowfullscreen></iframe>