DÜŞÜNDÜREN ADAM BRÜKSEL´E GELİYOR.

~Türkiye'de kapalı gişe oynayan Lafını Esirgemeyenler isimli gösteri Brüksel'e geliyor."¦

~Türkiye’de kapalı gişe oynayan Lafını Esirgemeyenler isimli gösteri Brüksel’e geliyor.…

Mandıra Filozofu ve Yaşamak Güzel ŞeY filmleriyle dikkat çeken Müfit Can Saçıntı, bugüne kadar benzeri pek yapılmamış bir sahne gösterisine imza atıyor.

Geçen sene gördüğü büyük ilgi üzerine bu sene de devam eden Lafını Esirgemeyenler isimli gösteride ünlü söz ve hiciv ustaları anlatılıyor.

Müfit Can Saçıntı’nın bir televizyonun içine girip çıkıyormuş gibi göründüğü bölümler seyircileri şaşırtırken güldürüyor, güldürürken düşündürüyor.

Gösteride yer alan videolarda ise sürpriz isimler konuk oyuncular olarak yer alıyor. Seksenler dizisinde Butik Ali rolüyle sevilen Hakan Bulut ve Pastacı Sami rolüyle hayranlık uyandıran Berat Yenilmez, canlandırdıkları tarihi kişiliklerle gösteriye renk katıyor, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Brüksel’e geleceği için heyecanlı olduğunu söyleyen Müfit Can Saçıntı şunları söyledi “Almanya’da Turneye çıktım ama daha önce Brüksel’e hiç gelmemiştim. Organizasyonu yapan Open Podium Vzw Derneği adına Cef Işın gösteriyi Brüksel’e davet ettiğinde hem şaşırdım hem sevindim. Brüksel’de bu kadar sevenimiz olduğunu bilmiyordum. Brüksel’deki sevenlerimizle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Seyircilerimizi güldürürken düşündüren, düşündürürken şaşırtan bir gösteri bekliyor. Beraber çok eğleneceğimizden eminim.”

Bu benzersiz gösteri, 27 Ekim Cuma günü, saat 20.00’e Rue Gallait 86 1030 Schaarbeek GC KRIEKLAAR adresinde. gundem.be