İyi Parti kuruldu"¦ İşte detaylar"¦

Meral Akşener'in yeni partisi kuruldu. Partinin ismi 'İyi Parti' olarak açıklandı. Partinin sloganı ise 'Türkiye iyi olacak' şeklinde belirlendi. Şu anda Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yeni partinin ilk kongresi yapılıyor. İşte detaylar...

~~Meral Akşener'in yeni partisi kuruldu. Partinin ismi 'İyi Parti' olarak açıklandı. Partinin sloganı ise 'Türkiye iyi olacak' şeklinde belirlendi. Şu anda Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yeni partinin ilk kongresi yapılıyor. İşte detaylar...

Şu anda Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde partinin ilk kongresi yapılıyor…

Meral Akşener'in bugün kurulan yeni partisinin; ismi, logosu, programı ve 200 kişilik kurucular listesi belli oldu.

‘İYİ PARTİ'

İsminin ‘İyi Parti' olduğu açıklanan partinin logosunun da “güneş” oldu. Logoda, etrafında sekiz çizgi bulunan güneş bulunuyor.

PROGRAMI AÇIKLANDI

Partinin programı da belli oldu. ‘İyi bir Türkiye’, ‘Demokrasi ve Hukuk’, ‘Toplum’, ‘Kamu Yönetimi’, ‘İç ve Dış Güvenlik’, ‘Kurumlar’, ‘Dış Politika’ ve ‘Hedefler’ başlıklı 8 ana hedeften oluşan parti programında ana slogan ise, ‘Türkiye iyi olacak’ oldu.

KURULUŞ DİLEKÇESİ İÇİŞLERİ'NE VERİLDİ

Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve arkadaşları kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına verdi. Kurucular daha sonra Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne geçti.

Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yeni parti için seçim yapılıyor.

Burada Meral Akşener Genel Başkan olarak seçilecek. Tüzük, program açıklanacak. GİK ve MDK üyeleri de belirlenecek.