'8 GÖNÜLLÜ ANNE'NİN DÜZENLEDİĞİ CUMHURİYET BALOSU ZİRVE YAPTI

~Milli Liderimiz Atatürk ve arkadaşlarının halkımızla birlikte kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü nedeniyle, eğitim gönüllüsü '8 Gönüllü Anne'nin eğitime katkı amaçlı düzenlediği 'Cumhuriyet balosu'nda coşku salona sığmadı.

~Milli Liderimiz Atatürk ve arkadaşlarının halkımızla birlikte kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü nedeniyle, eğitim gönüllüsü '8 Gönüllü Anne'nin eğitime katkı amaçlı düzenlediği 'Cumhuriyet balosu'nda coşku salona sığmadı.

Elite Event salonunda gerçekleştirilen 'Cumhuriyet Balosu'nda salon doldu taştı. Katılımcı tüm davetliler gece boyu ellerinde Türk bayraklarıyla büyük coşku yaşadılar.

Zulbiye Ayaz Gürsü, Ayten Kapılar, Döne Sönmez, Naciye Dumanoğlu, Sevim Çatal, Ebru Taşkırdı, Emel Şahin, Fatma Koçak ve Meryem Arıkan'dan oluşan '8 Gönüllü Anne' nin başarılı organizasyonuyla gerçekleştirilen Cumhuriyet balosundan elde edilecek olan tüm gelirler, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği eğitim gönüllülerinin okuttukları fakir çocuklara hibe edilecektir.

Sunucular Zeynep Uludüz ve Cef Işın'ın başarılı sunumları, sanatçıların birbirinden güzel coşkulu şarkı ve türküleri, Dilek Çil genel koordinatörlüğündeki 'Dillere Destan Folklör Gurubu' gençlerinin birbirinden güzel vals ve zeybek oyunları dakikalarca alkışlandı.

Programa Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Federal Milletvekili Fatma Pehlivan, Senatör Güler Turan, Brüksel Milletvekili Şevket Temiz, Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, Saint Josse Belediye Başkan yardımcısı Kadir Özkonakçı, Meclis üyesi Derya Alic, CHP Belçika Birliği Başkanı Hasan Eryürük, BTMB Başkanı Hüseyin Dönmez, STK Temsilcileri sanatçılar, işadamları ve kalabalık Cuhuriyet sevdalısı katıldı.

Gecenin sürpriz konukları arasında Mandıra Filozofu diye bilinen oyuncu senarist Müfit Can Saçıntı'da katılarak,  konuşmalarıyla geceye renk kattı.

Sıcak, samimi ve büyük coşkunun yaşandığı gecede Büyükelçilik ve Başkonsolosluk temsilcilerinden kimsenin olmaması vatandaşlarımızın dikkatini çekti. Cumhuriyet balosu'na katılmayan resmi yetkililerin bu davranışları hoş olmadı.

Ülkemizin ve milletimizin en büyük milli bayram etkinliğini ve özellikle eğitime gönül vermiş vatansever kadınlarımızın bu coşkulu 'Cumhuriyet'gecesine karşı resmi yetkililerin ilgisiz kalmaları kabul edilemez.

Bizlere 'Cumhuriyet Coşkusu'nu yaşatan '8 Gönüllü Anne' başta olmak üzere, Atatürk'e ve bayrağına sahip çıkan ve bayramı büyük bir coşkuyla kutlayan tüm Cumhuriyetçileri dün akşamki coşkulu kutlamaya katılımlarından dolayı tebrik ediyoruz.

Yaşasın Cumhuriyet...

www.belcikaaydinhaber.com