BRÜKSEL´DE TÜRK BASINININ DÜNÜ BUGÜNÜ ELE ALINACAK.

~~Kısa adı ABTMB olan Belçika Türk Medya Birliği üyesi "˜'Brüksel Korner Medya'' kurumunun ev sahipliği yapacağı etkinlikte "˜'Türk Basınının Dünü Bugünü ve Anadolu Ajansının Medya Sektörü'ndeki Yeri'' ele alınacak.

~~Kısa adı ABTMB olan Belçika Türk Medya Birliği üyesi ‘’Brüksel Korner Medya’’ kurumunun ev sahipliği yapacağı etkinlikte ‘’Türk Basınının Dünü Bugünü ve Anadolu Ajansının Medya Sektörü’ndeki Yeri’’  ele alınacak.

‘’Bruxelles Korner Medya’’ imtiyaz sahibi Kadir Duran etkinlik konusunda yaptığı açıklamada; ‘’BTMB olarak üyeleriz her ay kurumsal olarak ekibi ile birlikte bir etkinliğe ev sahipliği yapacaktır şeklinde karar almıştık. İlk etkinliği biz üstlendik. Bu etkinlik hem bizim ekibimizin tanıtımı, hem bir eğitim programı ve hem de BTMB olarak tüm üyelerimizi belirli aralıklarla bir araya getirme çabasının bir parçasıdır. Bu etkinlikte Anadolu Ajansı Avrupa Haberleri Editörü ve Brüksel Ofis Müdürü Yusuf Kaya ‘’Türk Basınının Dünü Bugünü ve Anadolu Ajansının Medya Sektörü’ndeki Yeri’’  konulu bir sunumda bulunacaktır. Benzer etkinlikler yıl boyu diğer üye kurumlarımızın ev sahipliğinde yıl boyunca devam edecektir’’ dedi.