Yüzlerce kişi kanalı bastı! Beyaz TV'den Rasim Ozan Kütahyalı kararı: Kovuldu!

Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında Boşnak halkı için çirkin sözler sarfeden Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu. (Bu çirkin sözlerin videosunu yayın ilkelerimiz gereği yayınlamıyoruz)

~~Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında Boşnak halkı için çirkin sözler sarfeden Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu. (Bu çirkin sözlerin videosunu yayın ilkelerimiz gereği yayınlamıyoruz)

~~Beyaz TV’deki ‘Derin Futbol’ programında yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz akşam Boşnaklar hakkında sarfettiği skandal sözlerin ardından kovuldu.

‘Derin Futbol’ moderatörü Ertem Şener, canlı yayında yaptığı açıklamada, “Dün akşam kimsenin tasvip etmediği, edemeyeceği bir sorun yaşadık. Tabii bu kimsenin kabullenemeyeceği bir durum oldu. Rasim Ozan Kütahyalı da bir hayli üzüldü. Lakin bu bizim için kabullenemez bir durum oldu. Boşnak kardeşlerimizin kalbi çok kırıldı. Onlarla etle tırnak gibiyiz. Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Rasim Ozan bugünden itibaren bizimle olmayacak. Tüm coğrafyadaki tüm Boşnak kardeşlerimizden özür diliyoruz” dedi.
Rasim Ozan Kütahyalı`ya tepki yağıyor!
Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında Boşnak halkı için çirkin sözler sarfeden Rasim Ozan Kütahyalı'ya çığ gibi tepki yağıyor.

Beyaz Tv önünde toplanan bir grup, dün yayınlanan spor programında sarf ettiği sözleri nedeniyle yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı’yı protesto etti. Televizyon kanalının Kütahyalı ile yollarını ayırdığını açıklaması üzerine protestocular, eylemlerini sonlandırdı.