DÜNYA ŞAMPİYONU SERKAN YILMAZ BAF'DA KARATE YAPAN SPORCULARLA GÖSTERİLER YAPTI

Kısa adı BAF olan ve Oğuz gençoğlu Koordinatörlüğünde "¹Brüksel Uzakdoğu Sporları Okulu"º öğrencileri düzenlenen kuşak sınavında Dünya Şampiyonu Samuray Serkan Yılmaz ile birlikte gösterilerde bulundular.

Kısa adı BAF olan ve Oğuz gençoğlu Koordinatörlüğünde ‹Brüksel Uzakdoğu Sporları Okulu› öğrencileri düzenlenen kuşak sınavında Dünya Şampiyonu Samuray Serkan Yılmaz ile birlikte gösterilerde bulundular.

Onlarca minik ve genç sporcuların birbirinden güzel gösterilerini aileleri de izledi.

Brüksel Schaerbeek Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen minikler ve gençler yeni kuşaklara sahip olmanın heyecanını yaşadılar.

Dünyaca tanınan Samuray Serkan Yılmaz’ın yaşamını konu alan sinevizyon gösteriminin ardından açılış konuşmasını yapan BAF Başkanı ve Genel Koordinatörü Oğuz Gençoğlu, tüm sporculara ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, Dünya Şampiyonu Samuray Serkan Yılmaz, eşi Kevser Yılmaz ve Schaerbeek belediyesi gençlik sorumlusu Mehmet Bilge’nin de hazır bulunduğu kuşak sınavında,  Kırbaşlı Karaoğlu, Bilge ve Yılmaz’da birer konuşma yaparak, «Uzakdoğu sporlarının öneminin ve disiplininin altını çizerek», sporcuları eğiten Gençoğlu’na ve sporcu ailelerine teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından Samuray Yılmaz minikler, gençler ile birlikte yaptığı gösterileriyle sporculara motivasyon kazandırdı.

Gösterilerin ardından kuşaklarını ve sertfikalarını alan kursiyer sporcular çeşitli hediyelerle de ödüllendirildi.

Toplu görüntünün ardından program sona erdi.

www.belcikaaydinhaber.com