BULGARİSTANLI VATANDAŞLAR YILSONU EĞLENCESİNDE BİRARAYA GELDİLER.

~~«Belçika'da Yaşayan Bulgaristan Vatandaşları Kültür ve Dayanışma Derneği'nin organizasyonuyla AKM salonunda gerçekleştirilen "˜Yılsonu Eğlence Programı'nda "˜Bulgaristanlı vatandaşlar' şarkılar eşliğinde yeni yıla merhaba dediler.

~~«Belçika’da Yaşayan Bulgaristan Vatandaşları Kültür ve Dayanışma Derneği’nin organizasyonuyla AKM salonunda gerçekleştirilen ‘Yılsonu Eğlence Programı’nda ‘Bulgaristanlı vatandaşlar’ şarkılar eşliğinde yeni yıla merhaba dediler.

Dernek Başkanı Erol Kasım ve yonetim kurulu üyeleri tarafından, davetlileri karşıladığı gecede, Gitar’da Salih Yusuf Mustafa, Bateri’de Sebahattin Canbaz, Org’da Halil Divan’dan oluşan Balkanika Orkestra’sının eşliğinde, Solistler İlguner Kashifova ve Halil Divan’ın birbirinden güzel şarkılarıyla davetliler gönüllerince eğlendiler. Davetliler gece boyu halay çekip, dans ettiler

Temsili Noel Baba’nın hediyeleriyle sahnede yer alması en çok çocukları sevindirdi. Noel Baba’nın çocuklara verdiği hediyeler hem büyükleri, hem de çocukları heyacalandırdı.

Gecede yapılan konuşmalarda yeni yıl etkinliğe katılan Dernek üyelerine ve tüm katılımcı davetlilere teşekkür edildi.

Organize adına yapılan açıklamalarda:  “2017 yılı acılarımızla sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarız 2018 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir ve aile birliğinizi daha da kuvvetlendirir” denilerek, “MUTLU SENELER...diye davetlilerin Yeni Yılı kutlandı.
Ayrıca, “Derneğin organizasyonuna katılarak destek veren Yönetime güven ve samimiyetlerini belirten bütün davetlilere ve emeği geçenlere Yonetim Kurulu olarak teşekkür edildi.”