Erdoğan Ay gözyaşları arasında toprağa verildi

Geçtiğimiz günlerde çalıştığı iş yerinde bir kaza sonucu hayatını kaybeden evli ve dört çocuk babası 44 yaşındaki Erdoğan Ay'ı cenaze töreninde sevenleri yalnız bırakmadı.

~~Geçtiğimiz günlerde çalıştığı iş yerinde bir kaza sonucu hayatını kaybeden evli ve dört çocuk babası 44 yaşındaki Erdoğan Ay’ı cenaze töreninde sevenleri yalnız bırakmadı.

Aslen Tekirdağlı olan ve Hasselt’te ikamet eden Erdoğan Ay’ın cenaze namazı, öğlen namazı sonrası Heusden-Zolder’deki Selimiye Camii’sinde kılındıktan sonra aynı şehirde bulunan Müslüman mezarlığına defnedildi.

Çok sayıda vatandaş, Brüksel’den otobüslerle cenaze törenine katılırken, Erdoğan Ay’ın en yakın arkadaşlarından olan Kazım Korkmazer, Saint-Josse belediye Başkanı Emir Kır ile Heusten-Zolder Belediye Başkan Yardımcısı Engin Özdemir. Schaerbeek belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Köksal gibi isimler de yerlerini aldılar.

Zaman zaman duygusal anların yaşandığı cenaze töreninde, Erdoğan Ay’ın küçük oğlunun acılı bir şekilde babasının üzerine toprak atması yürekleri burktu.

Cafer Yıldırımer