GROUP CLEANING SERVICES 25. HİZMET YILINI KUTLADI

~~Belçika'da hizmet veren ve Belçika Türk toplumunun saygın firmalarından olan "˜Group Cleaning Services' adlı şirket, "˜Brüksel Diva Salonu'nda düzenlediği yemekli eğlence programında 25 yıldan beri hizmet vermenin gururunu çalışanlarıyla paylaştı.

~~Belçika’da hizmet veren ve Belçika Türk toplumunun saygın firmalarından olan ‘Group Cleaning Services’ adlı şirket, ‘Brüksel Diva Salonu’nda düzenlediği yemekli eğlence programında 25 yıldan beri hizmet vermenin gururunu çalışanlarıyla paylaştı.

Şirket sahibi İşadamı Mesut Uçar, ailesi Sevgi Uçar, Taner, Ömer, Emre, Ali Uçar, gelinleri Betül, Semra ve Ebru Uçar ile birlikte yaklaşık 350 çalışan ve ailelerine 25. Yıl ve yılbaşı kutlama anısına eğlenceli ve yemekli bir toplantı düzenledi. Yıldırım Event’in başarılı organizasyonuyla gerçekleştirilen programda tüm şirket çalışanları bir taraftan yemeklerini yerken, diğer taraftan da sanatçılar eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenme ve sohbet etme imkanı buldular.

Gece boyu davetlileriyle yakından ilgilenen İşadamı Uçar, yaptığı kısa selamlama konuşmasında tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, sözlerine şu şekilde devam etti: “Saygıdeğer konuklarımız, şirketimizin değerli çalışanları, 25 yıldan beri siz değerli personelimizle büyük bir uyum ve fedakarlık içerisinde işlerimizi sürdürmekteyiz. Bu güne kadar binlerce insana iş imkanı sağladık. Halen 470’e yakın bir personelle işlerimizi büyük bir titizlik içerisinde sürdürmekteyiz.

Sizlerin işine olan saygısı ve personelimizin çalışma azmi ve kendi aranızdaki sorumluluk bilinci ve dayanışma duygusu başarımızı katlamıştır. Biz büyük bir aile olarak bir taraftan hizmetimizi yasal yollar ile yaparken, diğer taraftan da büyük bir ailenin fertleri olarak uyum ve dostluk ilişkilerimizi sürdürmekteyiz. Bugün bu salonda da bu güzel birlikteliği sergilemiş durumdasınız.

Başarımızı 25 yıl ile taçlandırırken bu günlere gelmemizde şüphesiz siz değerli personelimizin ve arkadaşlarımızın samimiyeti ve sadakati etken olmuştur. Şirke yönetim kurulu ve Uçar ailesi olarak hepinize teşekkür ediyor, bu vesileyle bir kez daha yeni yılınızı kutluyorum” dedi.

Gece’yi görüntüleri ve espirili röportajlarıyla renklendiren macro-micro tv ekibinin performansı takdire şayandı.

Tüm davetliler geceden memnun olduklarını ifade ederek, İşadamı Mesut Uçar ve ailesine teşekkür ettiler.

Belçika Aydın Haber olarak hizmetini 25 yıl ile taçlandıran Group Clening Services sahibi mesut Uöar’ı tebrik ediyor nice 25 yıllar diliyoruz…