"Ana-Dil Türkçe Eğitim Portalı" Bilgisi

ANA "“ DİL Türkçe programının amacı, sizlere Türkçeyi öğretmek ve Türkçeyi bir iletişim dili olarak iş, eğitim ve günlük yaşamınızda kullanabilecek düzeye erişmenizi sağlamaktır.


Türkçe (tr)

ANA – DİL Türkçe programının amacı, sizlere Türkçeyi öğretmek ve Türkçeyi bir iletişim dili olarak iş, eğitim ve günlük yaşamınızda kullanabilecek düzeye erişmenizi sağlamaktır.

A1 düzeyinde günlük yaşamda kullanabileceğiniz selamlaşma, tanışma, hatır sorma, meslekleri tanıma, sayıları tanıma, yemek yeme, alışveriş yapma, hava durumu ve mevsimleri fark etme, tedavi olma ve kutlama gibi etkinliklerde kullanabileceğiniz dil becerileri kazandırılacaktır. A1 düzeyi 7 üniteden oluşmaktadır.

A2 düzeyinde günlük yaşamda kullanabileceğiniz aile ve akraba adlarını fark etme, spor ile ilgili kavramları tanıma, boş zaman ve hobilerinizi tanımlama, iş yaşamı ile ilgili görüşmeleri gerçekleştirme, sosyal çevre ve arkadaş iletişimi kurma, mevsimlere göre ayları tanıma gibi dil becerileri kazandırılacaktır. A2 düzeyi 5 üniteden oluşmaktadır.

~~eDers
“Diller için Avrupa Ortak Öneriler Çerçevesi”ne uygun olarak gerçek hayattan konular ile tematik bir yaklaşımla hazırlanan, animasyon videolar ve etkileşimli uygulamalar ile renklendirdiğimiz modül etkinlikleri ile artık Türkçe öğrenmek daha zevkli.

https://turkce.anadolu.edu.tr/