BELÇİKA SAADET PARTİSİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

~~Belçika Saadet Parti Temsilciliği, Brüksel'de bulunan SP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın'ı Belçika yerel basınıyla buluşturdu. Başka Aydın partisinin görüşlerini basın mensuplarıyla paylaştı.

~~Belçika Saadet Parti Temsilciliği, Brüksel’de bulunan SP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın’ı Belçika yerel basınıyla buluşturdu. Başka Aydın partisinin görüşlerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Başkan yardımcısı Aydın’a basın toplantısında Avrupa Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı Safa Şenol, SP Belçika Temsilcisi Hasan yavuz Uzun, SP Belçika Seçim İşleri Başkanı Ömer Uzun, Belçika SP Halkla İlişkiler Başkanı ve Belçika SP Başkan yardımcısı Hasan Saadet hazır bulundular.

Türkiye’de gündemde olan partileriyle ilgili olarak Divan toplantılarına katılmak üzere Belçika’ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın partisi ile ilgili görüş ve çalışmalarını şu şekilde değerlendirdi:

“Bizler yaklaşık 50 yıllık bir geçmişe sahip bir hareketin mensuplarıyız. Hedefinde bütün insanlığın kurtuluşu olan bu hareketin mensupları olarak bizleri, bugün dünyamızın ve özellikle memleketimizin gelmiş olduğu son nokta fevkalade üzmektedir.

Dünyanın değişik yerlerinde, gücü elinde tutan zalim topluluklar, zayıf, mazlum toplulukları kendi menfaatleri uğruna hepimizin gözleri önünde ezmeye devam etmektedir. Ve bu mazlum topluluklarının ekseri çoğunluğunun müslüman kardeşlerimiz olması bizleri ayrıca üzüp kalplerimizde derin yaralar açmaktadır.
 
Gelinen son nokta açıkça gösteriyor ki, insanlığın kurtuluşu için, Milli Görüş davamızın 50 yıldır ileri sürdüğü, Adil Düzen reçetesini bir an evvel hayata geçirecek kadroları iktidara taşıyacak çalışmalara hız kesmeden devam etmemiz gerekiyor. Bizler de bu şuurla Belçika’da çalışmalarımıza hız kesmeden, devamlı yükselen trendle devam etmekteyiz.
 
18 yılın 16 yılını, iktidar olarak geçirme başarısı haricinde başka bir başarıya imza atamayan AKP iktidarı, kendilerinden önceki iktidarlardan pek farkları olduklarını maalesef ispatlayamamışlardır. Vatanımızın alt ve üst yapılarında yaptıkları muazzam ilerlemeyi göz ardı edecek değiliz. Fakat milli gelirimizin hesapsızca harcanarak milletimizin geleceğini borca mahkûm etmeleri, bu icraatlara gölge düşürmektedir.

İktidara talip olan biz Milli Görüşçülerin asıl amacımızın üzerimize farz olan, sosyal, siyasal ve ekonomik alanda inancımıza uygun bir hayat programına göre bir yaşama alanını tesis etmektir. Mevcut 16 yıllık iktidarın bu amaca yönelik hiç bir çalışmasının olmaması güttükleri davalarının diğer iktidarlardan hiç bir farkının olmadığının ispatıdır.

Devletimiz, faiz belasına bugüne dek hiç olmadığı kadar mahkûm edilmiştir!
Hiçbir iktidarın başaramadığı derecede maneviyat kirlenmesi vuku bulmuştur.
Medya organlarımız mânen zehir kusmaktadır.  Eğitim alanında "milli eğitim" den çok uzak bir eğitim anlayışını benimsediklerinden, nesillerimizde ciddi bir tahribata yol açmışlardır.
Avrupa sevdasıyla Avrupa uyum yasaları çerçevesinde milletimize dayatarak başımıza bela ettikleri Avrupa normları altındaki gayri İslami düzenlemelerle inancımıza uygun bir hayat ortamında yaşamamıza engel olmuşlardır.

Bürokraside adam kayırmanın en alâsını bu millete yaşatmışlardır.
Devletimizi basiret ve ferasetten uzak şekilde yönetip Fetö gibi örgütlere peşkeş çekerek 250 civarında vatan sevdalısının canına ve binlerce ailenin madur olmasına sebep olmuşlardır.
Ümmet birliği altında insanları bir araya getirmeleri gerekiyorken, dış mihraklı yanlış politikalarla milleti kutuplaştırarak bölge insanının birliğinin altına dinamit koymuşlardır.
Uluslar arası arenada, yanlış dost seçimiyle maalesef devletimizin yalnız kalmasına sebep olmuşlardır ve ikili ilişkilerimizde itibarımızı ayaklar altına atmışlardır.

Gelinen bu tabloda Saadet Partisi Belçika temsilciliği olarak, Milletimizin kurtuluşu için çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Aylık divan toplantılarımız ve salon programlarımız, Gençlik kolları çalışmalarımız, Kadın Kolları çalışmalarımız, eğitim seminerlerimiz ve kamplarımız, Sivil toplum kuruluşları ziyaretlerimiz, seçmenlerimizin acı ve tatlı günlerinde yanlarında oluşumuz çalışmalarımızdan bazılarıdır.

Bu çalışmalarımız arasında 28 ocakta Kadın Kolları başkanlığımızda bir değişikliğe gidilmiştir. Saadet Belçika’nın kurulduğu günden beri davamıza sahip çıkıp büyük fedakarlıklar göstererek bir çok hizmete imza atmış Rabiya GÜNEY-SOL başkanımızın yerine Kadın Kolları Eğitim başkanı olan, Gent bölgemizden Perihan ŞENEL başkanımız getirilmiştir. Bu vesileyle Rabiya başkanımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tekrar teşekkür eder, ayrıca Perihan başkanımıza da yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

www.belcikaaydinhaber.com