BAŞKAN YARDIMCISI SAİT KÖSE "¹DÜZENLEYECEĞİ TURNUVA"ºNIN KURA ÇEKİLİŞİNİ YAPTI"º

Schaerbeek belediye başkan yardımcısı Sait Köse geleneksel hale getirdiği "¹Spor ve Kültür Şöleni'ni bu yılda 12-13 Mayıs'da düzenliyor.

Schaerbeek belediye başkan yardımcısı Sait Köse geleneksel hale getirdiği ‹Spor ve Kültür Şöleni’ni bu yılda 12-13 Mayıs’da düzenliyor.

Düzenlenecek Spor Turnuvası’nın kura çekilişi Grossing Stadında bulunan lokalde gerçekleştirildi. Turnuva’ya katılacak spor kulüp temsilcilerinin kura çekiliş töreninde konuşan başkan yardımcısı Köse, «Bildiğiniz gibi uzun yıllardan beri ‹19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı› çerçevesinde ‹Spor ve Kültür şenlikleri› düzenliyoruz.

Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu şenliklerde bir taraftan gençlerimizi spor müsabakalarında buluşturarak, kardeşlik ve dayanışmayı sağlıyoruz. Diğer taraftan da sporcuların ve ailelerin katılımlarıyla kültürel şenlikler düzenliyoruz. Bu şenliklerimizde de değişik uluslara ait spor ve kültür derneklerini bir araya getirerek, iki gün boyu kendilerini tanıtarak, dostlukların kaynaşmasına vesile oluyoruz.

Bu etkinliğimize de tüm Schaerbeek ve civarındaki davetlilerimizle güzel anlar yaşayacağız. Etkinliğimizin ilk gününde spor müsabakaları ikinci gününde de kültürel etkinliklerle hoş vakitler geçirilecektir. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir» diyerek kupa çekim törenine katılan tüm spor kulüp temsilcilerine «teşekkür» etti.

Turnuvaya katılacak olan St.Josse, Ünion Schaerbeek, Iğdırspor, AS Snop, Polonia Boitfort, FC Kosova, FC Anatolia, Trabzon, 11 Etoile, As Schaerbeek, Bodrumspor ve FC Simons futbol takımları katılacaklardır.

Kura çekilişi ve eşleşmelerin tesbitiyle program sona erdi