SİNT-NİKLAAS HİCRET CAMİ KERMESİNE İLGİ BÜYÜK OLDU

~~Hicret Cami Geleneksel Kermesi Sint- Niklaas'ta yapıldı. Bu yıl 10.ncusu düzenlenen ve iki gün süren kermese ilgi büyük olurken, kermesin ikinci günündeki kötü hava koşulları katılıma engel olamadı. Türk Mutfağı'nın yöresel lezzetleri, "˜"˜yöresel'' olarak hazırlanırken; müzik, tombala ve çocuklar için çeşitli aktiviteler düzenlendi.

~~Hicret Cami Geleneksel Kermesi Sint- Niklaas’ta yapıldı. Bu yıl 10.ncusu düzenlenen ve iki gün süren kermese ilgi büyük olurken, kermesin ikinci günündeki kötü hava koşulları katılıma engel olamadı. Türk Mutfağı’nın yöresel lezzetleri, ‘‘yöresel’’ olarak hazırlanırken; müzik, tombala ve çocuklar için çeşitli aktiviteler düzenlendi.


10.ncu Hicret Cami Kermesi’ne dernek başkanı Şafak Bilici başta olmak üzere, Belçika Federal Milletvekili Veli Yüksel, Sint-Niklaas Belediye Meclis üyeleri Ali Alcı ve Hasan Bilici’nin de katılımı ile renk kazandı.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Yüksel Hicret Cami Derneği Başkanı ve vatandaşlar ile birlikte cami ziyaretinde bulundular.