DEBORAH VE GÖKHAN MUHTEŞEM BİR TÖRENLE DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Belçika'da yaşayan ve Belçika sanayi camiasında saygın bir kişiliğe sahip olan Rulman üreticisi EMS Yönetim kurulu ve TOSED Onursal başkanı Yılmaz Özcan ve Nesrin Özca'ın oğlu Gökhan ile Jean-Pierre ve Veronique Desloore'nin kızı Deborah, muhteşem bir törenle dünyaevine girdiler.

Belçika’da yaşayan ve Belçika sanayi camiasında saygın bir kişiliğe sahip olan Rulman üreticisi EMS Yönetim kurulu ve TOSED Onursal başkanı Yılmaz Özcan ve Nesrin Özca'ın oğlu Gökhan ile Jean-Pierre ve Veronique Desloore'nin kızı Deborah, muhteşem bir törenle dünyaevine girdiler.

Belçika Genval’de bulunan ‹Chateau du Lac’da yapılan muhteşem düğün töreninde İşadamı Yılmaz Özcan eşi Nesrin Özcan ile birlikte davetlilerini karşılayarak, tebrikleri kabul ettiler.

Düğün töreni öncesi Şato bahçesinde ağırlanan davetlilere bir kokteyl verildi.

Kokteyl ve düğün törenine Belçika eski çalışma bakanı Benoît Cerexhe, Saint Josse belediye başkanı ve federal milletvekili Emir Kır, Federal Milletvekili Fatma Pehlivan, Senatör Güler Turan, Schaerbeek belediye başakan yardımcısı Sait Köse, dünyanın değişik ülkelerinden gelen işadamları, TÖSED başkanı Melih Kızavul ve yönetim kurulu üyeleri ve 400'ü aşkın davetlinin katıldı. Düğün töreninde renkli ve duygulu anlar yaşandı.

Düğün töreni genç çift Deborah ve Gökhan’ın elele sahneye gelmesi ve yaptıkları dansla start aldı. gençlerin danslarına aileleri ve davetlilerde eşlik ettiler.
Davetliler orkestra eşliğinde dans edip, oyunlar oynayıp, halay çektiler.

Yabancı davetlilerin büyük ilgi ile izlediği düğün töreninde bir konuşma yapan İşadamı Yılmaz Özcan yaptığı selamlama konuşmasında, düğüne katılan tüm davetlilere «teşekkür» ederek, genç çiftleri tebrik etti.

Düğün töreninde gelin ile damat masaları gezerek davetlilere «teşekkür» dileklerinde bulundular.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen düğündeki muhteşem organizasyon ise gerçekten takdire şayandı.

********************
‹Belçika Aydın Haber› olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyor, ailelerini tebrik ediyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com