BAŞKAN YARDIMCISI SAİT KÖSE'NİN HİMAYESİNDE DÜZENLENECEK OLAN "˜ GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI' 12-13 MAYIS'TA

Her yıl geleneksel olarak Schaerbeek Belediye başkan yardımcısı, Sait Köse'nin himayesinde düzenlenen "˜Gençlik ve Spor Bayramı bu yılda 12-13 Mayıs'ta kutlanacak.

Her yıl geleneksel olarak Schaerbeek Belediye başkan yardımcısı, Sait Köse’nin himayesinde düzenlenen ‘Gençlik ve Spor Bayramı bu yılda 12-13 Mayıs’ta kutlanacak.

 Schaerbeek belediye Stadı Crossing ve yanındaki, gençlik parkında kutlanacak olan etkinlikler ilk gün 12 Mayıs’ta spor müsabakaları, ikinci gün 13 Mayıs’ta ise tüm ailelerin katılımıyla kültürel, sanatsal etkinliklerle kutlanması bekleniyor.  13 Mayıs Pazar günü Sanatçı ve folklor gruplarının birbirlerinden güzel şarkı ve oyunları yanında çocuklara yönelik çeşitli sportif ve oyun stantları da hazırlanıyor.

Konuyla ilgili olarak başkan Yardımcısı Sait Köse şu açıklamalarda bulundu:  “ Brüksel Schaerbeek’te her yıl gelenekse olarak düzenlediğimiz ‘Gençlik ve Spor Bayramımız 2018 etkinliği bu Pazar Crossing Belediye stadımız ve yanındaki gençlik parkında düzenlenecektir.

Pazar saat 12’den itibaren her sene olduğu gibi bayram havasında geçecek etkinliğimiz bu sene yine Türk, İtalyan ve Bulgaristan folklorundan grupların katılımıyla tüm gün devam edecektir.

Bu sene onur konuğumuz grup Eylül ve Onursal Özokçu olacaktır. Aile günümüz ve eğlencemize sizleri  bekliyoruz. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

www.belcikaaydinhaber.com