Sanatçı Birsen uzman Güngör, eserlerini Anderlecht'te sergiledi.

Sanatçı birsen uzman Güngör, 20-29 Nisan"ºda Anderlecht belediyesinin düzenlemiş olduğu Itinérant organizasyonunda "Türk Motifi ve Yorumlamarı" olarak adlandırdığı 21 seri tablo ile katılımcı sanatçıydı. Eski türk motiflerini modernize edip yorumladığı tablolarında kültürümüzü yansıtırken aynı zamanda da açıklamalarıyla sanat severleri bilgilendirdi. Sergiyi Sayın Başkonsolos Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu ziyaret etmiş, teşekkürlerini ve başarılarının devamını dilediğini belirti.

Sanatçı birsen uzman Güngör,  20-29 Nisan›da Anderlecht belediyesinin düzenlemiş olduğu Itinérant organizasyonunda "Türk Motifi ve Yorumlamarı" olarak adlandırdığı 21 seri tablo ile katılımcı sanatçıydı. Eski türk motiflerini modernize edip yorumladığı tablolarında kültürümüzü yansıtırken aynı zamanda da açıklamalarıyla sanat severleri bilgilendirdi. Sergiyi Sayın Başkonsolos Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu ziyaret etmiş, teşekkürlerini ve başarılarının devamını dilediğini belirti.

Sanatçı Hakkında

Birsen Uzman Güngör, 1986 yılında İzmir’de doğmuştur. Muğla Güzel Sanatlar Lisesi’ne birincilikle girmiş ve bölüm ikincisi olarak mezun olmuştur. Cam-seramik bölümüne ilgi duymasına rağmen üniversite seçimini resim öğretmenliğinden yana kullanmıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi’nden iyi bir dereceyle mezun olmuştur. Aynı üniversite ve bölümde yüksek lisans tez aşamasındadır. Evli ve iki çocuk annesi olan sanatçı, çalışmalarına 6 seneden beri Belçika’da devam etmektedir.Sanatçı aynı zamanda sipariş üstüne de çalışmaktadır.

Yurtdışında yaşadığım süre içerisinde; toprağımın, yurdumun, kültürümün kıymetini daha da iyi anladığım kanısındayım. Bu bağlamda, Türk Motifleri ve İşleme Sanatı’na da merakım arttı. Yaptığım incelemeler ve çalışmalar sonucunda “Türk Motifleri ve Yorumlamaları” adı altında bir seri ortaya çıktı. Bu seriden birkaç örneği aşağıda görebilirsiniz.

1. tablo : "Annanemin Karanfilleri"(elibelinde motifi ile) 30x30 akrilik, yağliboya

2.tablo : "Rüyamdaki Bahçe" 30x30 akrilik,yağlıboya

3.tablo : "Doğurgan Toprak Ana"30x30 akrilik,yağlıboya

1.fotoda ve 2. fotoda Sayın Başkonsolos Dilşad Kırbaşlı Karaoglu ve Parlement de la Fédération Wallonie Bruxelles Isabelle Emmery

3.fotoda Anderlecht Cpas Başkanı Fabienne Miroir ile birlikte

4.fotoda açılış kokteylinde diğer sanatçılarla birlikte

5.son foto katalog ve davetiyeler

santçıyı

birdesenblog.wordpress.com

bir_desen instagram art page den takip edebiliriniz.

Wysłano z telefonu Samsung