FC ANADOLU 16. KÜLTÜR VE SPOR FESTİVALİ KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

~~Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır'ın himayesinde FC ANATOLIE 95'in her yıl geleneksel olarak düzenlediği "˜Kültür ve Spor Festivali'nde müsabakaya katılacak olan takımların kura çekimi gerçekleştirildi.

~~Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır’ın himayesinde FC ANATOLIE 95'in her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Kültür ve Spor Festivali’nde müsabakaya katılacak olan takımların kura çekimi gerçekleştirildi.

Başkan Kır›ın himayesinde 23 ve 24 Haziran 2018'da gerçekleştirilecek olan ‘16. Kültür ve Spor Festivali’ kura töreni, Saint Josse’nin prestijli Restaurantı ‘Cahambord Restaurant’ında gerçekleştirildi. Kura çekimine Başkan Emir Kır, Spordan ve Esnaflardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kadir Özkonakçı, ve kulüp başkan ve temsilcileri katıldı.

Bilindiği gibi Başkan Kır aynı zamanda, ‘FC Anatolie 95’ kulübü’nün fahri başkanlığını da sürdürmekte.  Başkan Kır, kura çekimi öncesi yaptığı konuşmada: «Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Festivalimizin bu yıl 16.sını gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kura çekim törenimize katılan tüm kulüp başkanı ve temsilcilerine teşekkür ediyorum.

Düzenleyeceğimiz ‘16. Kültür ve Spor Şöleni Futbol Turnuvası’na 24 futbol kulübünden yaklaşık 500 sporcu katılacak. Festival bölümünde ise 200’ye yakın kişi dans ile folklor gösterileri ile sahne alacaklardır.

Spor ve Kültür Şöleni futbol turnuvası ve kültürel şenlik olarak iki bölümden oluşuyor. 23 Haziran’da turnuvalar gerçekleştirilecek, 24 Haziran günü ise, tüm sporcuların aileleriyle katılacağı kültürel programlarımız ve Turnuva’ya katılıp, dereceye girenlere kupa ve ödülleri takdim edilecektir. Turnuvamıza tüm aileleri bekliyoruz» dedi.

‘FC Anatolie 95’ 16. Spor ve Kültür Şöleni Futbol Turnuvası’nın kuraları turnuvaya katılan Spor kulübü temsilcilerinin Gençler ve Veteran kategorilerinde yaptıkları kura çekimi sonrasında eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti.

‘FC ANATOLIE 95’ FUTBOL TURNUVASINA KATILACAK OLAN TAKIMLAR KURA NETİCESİ ŞU ŞEKİLDE EŞLEŞTİ.

GENÇ TAKIMLAR:

A Grubu:  FC Erenler - FC Saint Josse - FC Ayazcan FC Igdırspor-76. 

B  Grubu:  FC Milli Gençlik - FC Amicii - FC Helmet - FC Portsmovth.

C  Grubu:  FC Antalyaspor - FC Jorezsport -  FC Jeunesse Cur – Atletico Schaerbeek.

D  Grubu:  FC Borissa - FC Bayrampaşa - FC 11 Etoliles - FC Jeunesse Schaerbeek.

VETERANLAR :

A Grubu: FC Anatolie 95 - FC Iğdırspor 76 - FC Kosova - FC Camarque

B Grubu: FC Ecuador - FC Schaebeek Unie - FC Beauliev - FC Karadeniz

C Grubu: FC Jeunesse Bruxellois - FC Saint Josse - FC Academie Saint Josse - FC Trabzonspor.

www.belcikaaydinhaber.com