AİLESİ VE DOSTLARI DENHAAG'DA HACI SAMET GÜNDOĞDU'NUN KIRK YEMEĞİNDE BULUŞTU

~~Iğdır ili Tuzluca ilçesinden olan ve Hollanda Den Haag'da uzun süredir yaşayan, Iğdır toplumunun saygın şahsiyetlerinden olup, yüzlerce insana yardımcı olan Hacı Samet Gündoğdu bundan yaklaşık 40 gün önce yaşamını yitirmişti. Memleketi Tuzluca'ya defnedilen Hacı Samet Gündoğdu için, ailesi Hollanda Den Haag'da bulunan Türk İslam Vakfı'nda vefatının kırkıncı günü münasebetiyle bir "˜ihsan yemeği' verdi.

~~Iğdır ili Tuzluca ilçesinden olan ve Hollanda Den Haag’da uzun süredir yaşayan, Iğdır toplumunun saygın şahsiyetlerinden olup, yüzlerce insana yardımcı olan Hacı Samet Gündoğdu bundan yaklaşık 40 gün önce yaşamını yitirmişti.

Memleketi Tuzluca’ya defnedilen Hacı Samet Gündoğdu için, ailesi Hollanda Den Haag’da bulunan Türk İslam Vakfı’nda vefatının kırkıncı günü münasebetiyle bir ‘ihsan yemeği’ verdi.

Yemekde hazır bulunan Vakıf İmamı başta olmak üzere, Ehlibeyt Alimleri H.Ş Mehmet Olgun, H. Ş. Bayram Dalga, H.Ş. Şirali Bayat okudukları Kur’an ve dualarla merhum Hacı Samet Gündoğdu’yu andılar.

Vakıf başkanı Tahsin Çetinkaya başta olmak üzere Den Haag’da yaşayan Iğdır ve Tuzluca’lı saygın şahsiyetler merhumun büyük oğlu Tevfik Gündoğdu başta olmak üzere tüm aile üyelerine taziye dileklerinde bulunarak, merhuma fatiha okuyup, dua ettiler.

Merhum'un oğlu Tevfik Gündoğdu yaptığı kısa açıklamada. "Merhum babamızın kırk yemeğine katılan değerli alimlerimize Türk islam vakfı'nın değerli yöneticilerine ve bugüm burada bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehri ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Yüce Allah şehitlerimiz başta olmak üzere tüm dünyadan göçenlerimize rahmet etsin" dedi.

Köylüsü ve akrabalarından Belçika Aydın Haber Dergimizin yayın yönetmeni Celil Gündoğdu ve Belçika Aydın vakfı başkanı Zerrin Aydın’ın da hazır olduğu ‘kırk yemeğinde’ Gündoğdu ve Aydın’da Gündoğdu ailesine taziye dileklerini ilettiler.

Belçika Aydın Haber camiası olarak bir kez daha değerli şahsiyet Hacı Samet Gündoğdu’yu rahmetle anıyor, tüm kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet, şefaatçisi Ehlibeyt olsun İnşallah.