Başkan yardımcısı Sait Köse " Amacımız spor ve kültürde dostluğu buluşturmaktır"

Gün boyu süren zorlu turnuva şampiyonluk kupasını kazanan "˜La Couronne' takımı, şampiyonluğu doyasıya kutlarken, takım oyuncuları kupayı Başkan Yardımcısı Sait Köse'nin elinden aldılar.

~~Köse, himayesinde düzenlenen Spor ve Gençlik futbol turnuva şampiyonu “La Couronne” oldu

19 Mayıs ‘Gençlik ve Spor Bayramı’ çerçevesinde her yıl geleneksel olarak Sait Köse’nin inisyatifiyle düzenlenen ‘Spor ve Gençlik Şöleni’ kapsamında, 12 takımın katılımıyla gerçekleşen veteran turnuvasında, bu yıl, 11 Etoiles takımını 2-1 yenen ‘La Couronne’ şampiyon oldu.

Gün boyu süren zorlu turnuva şampiyonluk kupasını kazanan ‘La Couronne’ takımı, şampiyonluğu doyasıya kutlarken, takım oyuncuları kupayı Başkan Yardımcısı Sait Köse’nin elinden aldılar.

Yapılan kültürel etkinlikler hava şartlarına rağmen, büyük ilgi gördü. Türk, İtalyan, Bulgar, İrlanda folklor gurupları başta olmak üzere  dans ve folklor gurubunun birbirinden güzel dans gösterileri ve bir çok sanatçının sahne aldığı etkinlikte davetliler gönüllerince eğlenirken, çocuklarda kurulan stantlarda oyunlar oynayıp, yüz boyama stantlarında da yüzlerini boyatmanın ve palyaçoların elinden balon almanın sevincini yaşadılar.

Başkan yardımcısı Sait Köse “ Amacımız spor ve kültürde dostluğu buluşturmaktır”

Her yıl geleneksel olarak kutlanan bu etkinliğin hava şartlarının iyi olmamasına rağmen ilgi görmesi insanlarımızın bu tir etkinliklere ne kadar ihtiyacı olduğunu da göstermekte. Bizim amacımız spor ve kültürde değişik uluslara ait insanları biraraya getirerek, kaynaşmayı ve dostluğu pekiştirmektir. Bu etkinliklerimizi her yıl Mayıs ayının birinci veya ikinci haftasında düzenleniyor. Aynı zamanda futbol turnuvaları ve yan sahada farklı spor aktiviteleri oluyor. Biz buna Gençlik ve Spor Şöleni ismini koyduk ama burada yapılan etkinlikler çocukları, gençleri, olgunları ve yaşlıları olmak üzere her yaştaki insanları kapsıyor. Etkinliğimizde değişik kültürleri buluşturarak gönülden gönüle dostluklarla barış ve hoşgörü ortamına da katkıda bulunuyoruz. Bugün ayrıca biliyorsunuz anneler günü bu gün vesilesiyle de kendi annem de olmak üzere, tüm anne ve anne adaylarına beyaz güller takdim ettik. Anneler toplumumuzun en saygın değerleridir. Bu vesileyle de bir kez tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

www.belcikaaydinhaber.com