ANVERSE ÜÇ GÜN SÜRECEK RAMAZAN VE KÜLTÜR ŞÖLENİ GELİYOR

ÜÇÜNCÜ “AYLARIN SULTANI – SULTAN DER MAANDEN”

Ramazan ayı münasebetiyle ve yoğun talep üzerine genel merkezi Anverste bulunan Türk Dernekler Birliği – UTV 3. “Ayların Sultanı – Sultan der Maanden” Ramazan Şöleni düzenliyor.

Anvers Desguinlei parkalanında kurulacak açık hava şölen alanında tanıtım standları, podyum ve çadırlar kurulup, bir dizi gösterilerle tipik Ramazan havası estirelecek.

ÜÇ GÜNLÜK ÇEŞİTLİLİK DOLU PROGRAM

Açılışı Cuma akşamı 1 Haziran saat 18:00’de şölen alanında girenler ney seslerinde huzur alacak, çadırlarda İslam konulu sohbet gruplarına katılma fırsatı olacak, iftar saatinde aileler, dostlar birlikte iftar masalarına oturabilecekler. Akşam boyu farklı farklı ülkelerin standların da gezinebilecek, podyumda müzik ve tiyatro gösterileriyle eğlenebilinecek.

AÇILIŞ KONUŞMASI

Cuma akşamı 1 Haziran saat 20:30’da değerli konuklar karşısında Ramazanın, Ramazan Şölenlerinin ve Farklı Kültürlerle Birlikte Yaşamın anlamı ve değeriyle ilgili kısa konuşmalar ile birlikte resmi açılış duyurulacak.

ÜÇ GÜN BOYUNCA İFTAR DAĞITILACAK

İkninci ve üçüncü günde yine küçük, büyük herkes düşünüldü. Her milletten, küçük, büyük herkesin damak tadına uygun leziz sunumlar, çeşitli gösteriler, dinletiler, ateş gösterileri, ilahiler, Kurân tilavetleri, sema gösterileri, sohbetler, oyunlar ve sahne gösterileriyle ziyaretçileri tadına doyulmaz Ramazan rüzgarı bekliyor.

“Ayların Sultanı – Sultan der Maanden” programından 3 gün boyunca ücretsiz iftar dağıtılacak gönül sofraları kurulacaktır.