'ÖZSOY İNŞAAT BRÜKSEL'DE İFTARLI TANITIM DÜZENLEDİ

Türkiye'de son yıllarda yükselen İnşaatçılık sektörü, pazar bulma adına ülke dışına açılma yönünde de büyük çalışmalar yapmakta. Bu anlamda' Eskişehir'in prestijli ve köklü inşaat firmalarından olan Özsoy İnşaat, Brüksel/Schaerbeek'de bulunan tanınmış Tekince Kebap Salonu'nda bir tanıtım ve tanışma iftarı verdi.

Türkiye’de son yıllarda yükselen İnşaatçılık sektörü, pazar bulma adına ülke dışına açılma yönünde de büyük çalışmalar yapmakta.

Bu anlamda’ Eskişehir’in prestijli ve köklü inşaat firmalarından olan Özsoy İnşaat, Brüksel/Schaerbeek’de bulunan tanınmış Tekince Kebap Salonu’nda bir tanıtım ve tanışma iftarı verdi.

Büyük ilgi ve katılımın olduğu iftar öncesi, sinevizyon eşliğinde şimdiye kadar yapılmış olan daire, çarşı ve toplu konutlar vatandaşların beğenisine sunuldu.

Özsoy İnşaat sahibi Ahmet Özsoy’un ev sahipliği yaptığı İnşaat, emlak ve dış ticaret uzmanı İlhan Mısır'ında hazır bulunduğu ve başarılı organizatör Cevdet Yıldız’ın koordinatörlüğünde düzenlenen tanıtıma Eskişehir, Afyon, Emirdağ ve diğer bölgelerden yüzü aşkın vatandaş katıldı. Tekince mekan sahibi ve sanatçı Tekin Keçe ise, gece boyu davetlilerle yakından ilgilenerek, lezzetli yemekleriyle görkemli bir iftar sunumu gerçekleştirdi.

Koordinatör Cevdet Yıldız’ın başarılı sunumu ardından konuşmalar yapıldı. Yıldız’ın şirket hakkında verdiği bilgilerde şunlar yer aldı: 'Özsoy İnşaat vatandaşlarımızın takdiri, başarılı ve dürüst çalışmasıyla otuz yıldır sizlere hizmete devam ediyor. ‹Yaşamlarınıza Dokunuyoruz› sloganı ile Eskişehir'de 30 yıldır 193 bin 433 metrekare olan 1955 daire ve 5 iş merkezi inşa etmiştir.

«Özsoy İnşaat», inşaat sektöründeki dünyadaki gelişmeleri yakından takip edip, son teknolojik ve özgün çalışmaları Türkiye ve Eskişehir’de gerçekleştirmek için, «özünde var olan değerleri» güveni, yaratıcılığı, çağdaşlığı işlerine yansıtmayı kendisine misyon olarak belirlemiştir. Özsoy İnşaat, Eskişehir’in dünya standartlarında hizmet veren en iyi inşaat firması olma" özelliği günümüzde de devam ettirmekte. Şirket hizmetlerini tanıtma amacıyla, Avrupa›da bir dizi çalışma ve tanıtımlarda bulunma kararı alarak, «İnşaat alanındaki proje ve çalışmalarını» Avrupalı Türklere yaşadıkları ülkelerde tanıtmak ve anlatmak için burada sizlerle buluşmakta.»

Daha sonra ‹Özsoy İnşaat› sahibi Ahmet Özsoy bir selamlama konuşması yaptı. Özsoy konuşmasında özetle, "Bizler 30 yıldan beri bu sektörde çalışmalarda bulunmaktayız. Geçmişten bu güne kadar iki bine yakın esere imza attık. Amacımız lüks ve modern tasarımlarla donatılmış konutlarımızı vatandaşlarımıza ekonomik fiyatlarla sunarak, vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaktayız. Projelerimizi tanıtma adına sizlerle buluştuk. Brüksel'e geliş sebebimiz, firmamızı ve kendimizi tanıtma ve sizlerle tanışma amaçlıdır. Eskişehir de yatırımlarda iddialı ve kararlıyız. Bu güne kadar yapmış olduğumuz işler bizim güvencemiz ve teminatımızdır. Bu akşam ki davetimize katıldığınız için teşekkür ederim" dedi.

Okunan Kuran ve ezan ile iftarlar açıldı. Edilen dualarla program sona erdi. Özsoy İnşaat firmasının projelerini tanıtan kataloglar, eşantiyonlar ve Sanatçı Tekin Keçe’nin çıkardığı son albüm Cd›si de özel çantalarla vatandaşlara takdim edildi.

www.belcikaaydinhaber.com