BAŞKAN YARDIMCISI SAİT KÖSE SPOR CAMİASINA İFTAR VERDİ

Schaerbeek Belediyesi spordan sorumlu belediye başkan yardımcısı Sait Köse Brüksel'de hizmet veren spor kulüp başkan ve yöneticilerine yönelik belediye stadı Crossing'de bir iftar programı düzenledi.

Schaerbeek Belediyesi spordan sorumlu belediye başkan yardımcısı Sait Köse Brüksel'de hizmet veren spor kulüp başkan ve yöneticilerine yönelik belediye stadı Crossing'de bir iftar programı düzenledi.

Brüksel'de yıllardan beri spor yapan futbolcu ve yöneticilerin ağırlıklı olarak katıldığı iftar yemeği incesi Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Cinal, Belçika'daki yaşayan Türk toplumunun spor tarihi ile ilgili bilgi ve anılarını aktardı.

Başkan yardımcısı Sait Köse ise, yaptığı konuşmasında, "Öncelikle iftar davetimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor hayırlı ramazanlar diliyorum. Çocukluğum ve gençliğimin geçtiği Schaerbeek'te siyasete atıldığım günden beri, hep hayalim Belediye stadını yenileyip, hizmete sokarak genç sporcuların ve kulüplerin hizmetine sokmaktı. Bugün bu hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu bir kez daha yaşadım. Bu güzel stadımız yalnız Schaerbeeklilere değil uluslararası olimpiyat ve yarışmalarada ev sahipliği yapmakta. Siz değerli sporsever ve temsilcilerini ağırlamaktan dolayı mutluyum. Hep birlikte gençlerimize sporu sevdirerek, onların sağlıklı nesiller olmasına katkılar sunmaktayız. Ben elimden geldiğ kadar gençlerimize ve kulüplerimize yardımcı olmaya çalışıyorum. Spor adına Schaerbeek'ten başlattığımız güzel projelerin dalga dalga Schaerbeek sınırlarını aşıp, uluslararası yarışmalara kadar yansımasıda, yaptığımız sportif çalışmaların toplumumuz ve avrupa kamuoyunda da ne kadar güzel karşılık bulduğunun kanıtıdır. Bu duygularla şimdiden ramazan bayramınızı tebrik ediyor, hayırlı iftarlar diliyorum "dedi.

Başkan yardımcısı Köse, konuşmasının ardından İşadamı LR Finans sahibi Rüstem Liman'a bir plaket takdim etti. Okunan ezan  ve duaların ardından iftarlar açıldı. Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen iftar programında Köse, tüm davetlileriyle yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etme imkanı buldu.

www.belcikaaydinhaber.com