"˜CHP BELÇİKA BİRLİĞİ' İFTAR VERDİ

~~Ramazan boyu Belçika'da bazı sivil toplum kuruluşları ve Belçika'da bulunan Türk siyasi temsilcilikleri iftar programları düzenlediler.

~~Ramazan boyu Belçika’da bazı sivil toplum kuruluşları ve Belçika’da bulunan Türk siyasi temsilcilikleri iftar programları düzenlediler.

Ramazan ayının son günlerinin yaşandığı bu günlerde CHP Belçika Birliği, Brüksel/Schaerbeek’de bulunan lokalinde üyelerine ve komşularına yönelik bir iftar programı düzenledi.

Programa ev sahipliği yapan CHP Belçika Birliği başkanı Hasan Eryürük, CHP Belçika Birliği Kadın Kolları Başkanı Firdez Selvi’nin konuklarını ağırladığı iftara, Schaerbeek belediye başkan yardımcısı Sait Köse, Schaerbeek belediye meclis üyesi Döne Sönmez, Saint Josse belediye meclis üyesi Derya Bulduk, İyi Parti, Saadet Partisi ve CHP’li üyeler katıldı. İftara her kesimden insanların katılması ve hizmet edenlerin ‘TAMAM’ tişörtleri giymesi dikkat çekti.

Programda iftar öncesi CHP Belçika Birliği Başkanı Hasan Eryürük yaptığı selamlama konuşmasında, düzenledikleri iftar programına katılan tüm siyasi parti temsilcileri ve üyelerine tim davetlilere teşekkür ederek, davetlilerin bayramını da tebrik etti.

Ezan’ın okunmasıyla başlayan iftar programı, edilen dualarla son buldu.

www.belcikaaydinhaber.com