Yüksel'den yaşlılara anlamlı ziyaret

~~Belçika Federal Milletvekili ve Gent Meclis Üyesi Veli Yüksel (CD&V) Ramazan Bayramı'nın ikinci gününü, Tempelhof Bakım ve Huzurevi'ndeki yaşlılara ayırdı.

~~Belçika Federal Milletvekili ve Gent Meclis Üyesi Veli Yüksel (CD&V) Ramazan Bayramı’nın ikinci gününü, Tempelhof Bakım ve Huzurevi’ndeki yaşlılara ayırdı. Bayramlarda hastane, mezar ve huzurevlerine ziyaretlerin öneminin altını çizmek adına böyle bir ziyareti gerçekleştirdiğini kaydeden Yüksel, ‘‘Bayramlarda büyüklerimize ziyarette bulunmak güzel bir gelenektir. Bu geleneği yaşatmak ve devam ettirmek toplum olarak bizim görevimizdir. Özellikle hastane ve huzurevinde olan vatandaşlarımızı sevindirmek, dua etmek ve gönüllerini almak için yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın ellerini öpmek erdemdir’’ şeklinde konuştu.

Yüksel’in bayram ziyaretinden memnuniyet duyan Tempelhof Bakım ve Huzurevi sakini Fethi Öztorun, “Bayram ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Bu davranışınız beni ziyadesiyle memnun etti. Yaklaşık beş yıldır burada yaşıyorum ve herhangi bir şikayetim yok” dedi. Federal Milletvekili Veli Yüksel, huzurevinde kalan üç Türk kökenli vatandaş ile uzun ve hoş sohbetten sonra Tempelhof’tan ayrıldı.