BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KÖSE BİNLERCE KİŞİYİ BELÇİKA-JAPONYA MAÇI COŞKUSUNDA BULUŞTURDU

2018 Dünya Kupası son 16 turunda Belçika 2-0 geriye düştüğü maçta Japonya'yı 3-2 mağlup ederek çeyrek finalde Brezilya'nın rakibi oldu. Binlerce kişi bu maçı, Schaerbeek belediye başkan yardımcısı Sait Köse'nin Grossing Stadında kurduğu dev ekrandan izlemenin heyecanını yaşadı. Belçika'da yaşayan çeşitli uluslara mensup binlerce sporsever 'Belçika-Japonya' maçında Belçika'nın 3-2'lik galibiyetini izleme ve kutlamanın coşkusunu yaşadılar.

2018 Dünya Kupası son 16 turunda Belçika 2-0 geriye düştüğü maçta Japonya'yı 3-2 mağlup ederek çeyrek finalde Brezilya'nın rakibi oldu. Binlerce kişi bu maçı, Schaerbeek belediye başkan yardımcısı Sait Köse'nin Grossing Stadında kurdurduğu dev ekrandan izlemenin heyecanını yaşadı. Belçika'da yaşayan çeşitli uluslara mensup binlerce sporsever 'Belçika-Japonya' maçında Belçika'nın 3-2'lik galibiyetini izleme ve kutlamanın coşkusunu yaşadılar.

Schaerbeek belediye Başkanı Bernard Clerfayt, başkan yardımcıları ve binlerce taraftarın keyifle izlediği öaçta renkli görüntüler yaşandı. Büyük bir heyecan ve coşkuyla seyredilen öaçta bir ara moraller bozulsada Kırmızı Şeytanların ani atakları ve art arta gelen golleriyle belçika üstünlüğü yakalamış ve tur atlamıştı. Gollerin üst üste gelmesi ve sonucun 32-2 bitmesiyle coşku doruğa ulaştı. Başkan yardımcısı Sait Köse ve binlerce taraftar saha ortasında oyunlar oynayıp, birbirlerini tebrik edip coşkularını paylaştılar.

Başkan yardımcısı Sait Köse, maçların başladığı tarihten bu güne kadar Belçika'nın tüm maçlarını binlerce kişiyle ve keyifle izlemenin coşkusunu yaşadık. Bizlere bu coşkuyu yaşatan Belçika Milli takımına ve tüm taraftarlara teşekkür ediyorum.

Çeyrek finaldeki Brezilya-Belçika maçını da yine burada binlerce kişiyle izleyeceğiz. Tüm halkımızı bu maçı birlikte izlemneye davet ediyorum. Cuma günü yine burada buluşmak ümidiyle" dedi. www.belcikaaydinhaber.com

****************************************************

Belçika Milli takımına  ve bu maçı binlerce kişinin coşkuyla izlemesini sağlayan başkan yardımcısı Sait Köse'ye teşekkür ediyoruz.