BRÜKSEL BAŞBAKANI VE EVERE BELEDİYE BAŞKANI RUDİ VERVOORT FRANSA BELÇİKA MAÇI'NI EVERLİ'LERLE BİRLİKTE İZLEDİ

Brüksel başbakanı ve Evere Belediyesi başkanı Rudi Vervoort Belçika-Fransa yarı final karşılaşmasını, Evere stadında kurulan dev ekrandan bine yakın Evere'li vatandaşlarla birlikte izledi.

~~Brüksel başbakanı ve Evere Belediyesi başkanı Rudi Vervoort Belçika-Fransa yarı final karşılaşmasını, Evere stadında kurulan dev ekrandan bine yakın Evere’li vatandaşlarla birlikte izledi.
Başbakan ve Başkan Vervoort’a Türk kökenli başkan yardımcısı Ali İhsan İnce, diğer başkan yardımcıları Fatiha Saidi, Ridouane Chahid, Martine Reats, Cpas Başkanı Katrin Debeukelar, Meclis Üyeleri Nicole Lapage, Latife Belallal ve çiçeği burnunda siyasetçi İbrahim Yücelbaş ve bine yakın vatandaş eşlik etti.
Yağan yağmura rağmen bin kişinin ücretsiz olarak izlediği öaçın ilk yarısındaki heyecan ilerleyen zamanda hüzüne dönüşse de tüm seyirciler maçın Fransa’nın 1-0 üstünlüğüne rağmen, Belçika milli takımına sevgilerini ve tezahüratlarını sürdürdüler.
Seyirciler, “günlerdir bizlere büyük heyecan ve coşku yaşatan Milli Takımımıza yarı finale kadar gelmesinden duyduğumuz sevinci ve teşekkürü sunuyoruz. Bugüne kadar gösterdeikleri performans ve gurur bizler güzel anlar yaşattı. Tüm bu nedenlerden dolayı Belçika Milli takımı ve sporcularını bir kez daha yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dediler.
Belçika Aydın Haber olarak biz de Belçika Milli takımını başarılarından dolayı, tebrik ediyoruz. www.belcikaaydinhaber.com