Veli Yüksel memleketi Emirdağ ve köylerini ziyaret etti

~~Federal Milletvekili Veli Yüksel, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Emirdağ'da, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ı ziyaret ederek, Emirdağ'ın büyümesi ve gelişmesi için ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

~~Federal Milletvekili Veli Yüksel, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Emirdağ’da, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ı ziyaret ederek, Emirdağ’ın büyümesi ve gelişmesi için ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Belçika Federal Milletvekili Veli Yüksel, yaz tatilini memleketi olan Emirdağ’da geçiriyor. Başta Davulga olmak üzere, Karakuyu, Adayazı, Karacalar, Hamzahacılı ve Pörnek’i ziyaret eden Veli Yüksel, Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğdu ile de sohbet edip, sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Adayazı köyünde köy meydanındaki kahvede bulunan çoğu Belçika'daki gurbetçilerle sohbetler yaptı. Ardından Adayazı köyüne geçen Yüksel, burada da köy halkının sorunlarını dinledi. Hemşehrilerinin, Belçika’nın vize işlemleri hakkında soru ve şikayetlerini dinleyen Veli Yüksel, vizelerin normal olarak evrakların tamamlanmasından sonra 6 ay içerisinde verildiğine dikkat çekerek, ‘‘Evrak eksikliği ve geç verilen evraklar sonucunda zaman olarak işlem görmüyor ve zamanın boşa geçiyor. Normal olarak istenilen tüm evraklar eksiksiz olarak içeri verildiğinde dosya süresi en fazla 6 ayı geçmiyor’’ şeklinde konuştu.

‘‘Oylarınıza ve desteğinize talibim’’
Hamzahacılı köyünde sıcak bir şekilde karşılanan Belçika Federal Milletvekili Veli Yüksel, burada da, 14 Ekim’de Belçika'da yapılacak yerel seçimlerde her kullanılacak oyun büyük önemi olduğunu söyleyerek, Türk kökenli seçmenin oyunu verdiği parti ve adaylarını iyi incelemeleri gerektiğine dikkat çekerek “Hizmetlerimiz ve icraatlarımız ortada. Gerçekleştirdiklerimiz yapacaklarımızın teminatıdır. Gent Belediye seçimlerinde oylarınıza ve desteklerinize talibim”, şeklinde konuştu.

Yüksel ayrıca, Gent’te yaşayan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden gurbetçi Ali Ciğer'in köyü olan Pörnek’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cenazevine yaptığı ziyaret sonunda, Pörnek Meydanı’nda bulunan kahvedeki köy sakinleri ile sohbet ederek; köy halkının sorunlarını dinledi. Gent'te yaşanan güncel konular ve bunlara nasıl çözüm getirileceği hakkında görüşlerini dile getirdi. Son olarak Yüksel Karaca’lar köyünde Gentli vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve köyün sorunları hakkında bilgi aldı.

Kargın’ı Gent’e davet etti

Federal Milletvekili Veli Yüksel Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ı ziyaret etti. Emirdağ’ın büyümesi ve gelişmesi için ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Kargı’ı Gent’e davet eden Veli Yüksel, Emirdağ’ı gurbetçi işadamları için nasıl cazip hale getirebiliriz üzerine bir süre sohbet ederek, ‘‘Emirdağ’ın gelişmesi için yatırımcıların Emirdağ’a teşvik edilmesi gerekiyor’’ şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Kargın ise, Federal Milletvekili Veli Yüksel’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılarının devamı diledi.