Eskişehir'de dev gayrimenkul açılışı

~~Eskişehir'de Avrupa'nın tanınmış gayrimenkul şirketlerinden Uluslararası Keops Universal Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi açıldı.

~~Eskişehir’de Avrupa’nın tanınmış gayrimenkul şirketlerinden Uluslararası Keops Universal Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi açıldı.

Eskişehir’de gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Uluslararası Keops Universal Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, başta Belçika Federal Milletvekili Veli Yüksel olmak üzere, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik ve emlak sektörünün tanınmış simalarının katılımı ile hizmete girdi. Açılışta bir konuşma yapan Uluslararası Keops Universal Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi Sahibi İlhan Mısır, sektördeki tecrübeleri ve firmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gayrimenkul sektöründeki tecrübelerine Fransa’dan başladıklarını ifade eden İlhan Mısır, ‘‘Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki başarılarımız ile çıtayı yükselttik. Eskişehir’in gayrimenkul piyasasındaki kaliteyi yakalamasını, gayrimenkul alım ve satımında ‘şeffaf danışmanlık’ sloganımız ile kimsenin tereddüt yaşamadan huzur içerisinde, aracı ve satıcı taraftaki kişiden emin, güvenilir bir alım-satım işlemi yapmalarını sağlamak ana hedefimizdir’’ dedi. Maddi kazançlardan ziyade, müşteri güvenini kazanmayı hedef aldıkları vurgusu yapan Mısır, kazançlarının ‘‘güven’’ olduğunu belirtti.

Eskişehir için kazanım

Açılışa Ticaret Odası Başkanı Güler ile birlikte katılan Federal Milletvekili Veli Yüksel “Gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarımız için önemli bir sektör. Gurbetçi bir kardeşimizin bu sektöre atılması onlar için önemli bir gelişmedir. Gayrimenkul yatırımlarında geçmişte yaşanan olumsuz tecrübelerin ortadan kaldırılmasına katkı sağlayacaktır. Bu işyeri Eskişehir için önemli bir kazanım ve Eskişehirli hemşehrilerimize de güzel hizmetler sunacaktır. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun”, dedi.

İlhan Mısır Türkiye’de yaşanan ve olası yaşanacak olan gayrimenkul sektöründeki dalgalanmalar ile ilgili bir çıkış adresi olduklarını iddia ederek, ‘‘Bunun yanı sıra bölgemizdeki inşaat firmalarının yurtdışı satışları için havuz olarak hizmet verme hususunda bir ilk olmayı başardık. Avrupa’daki hemşerilerimizin Eskişehir’de doğru ve uygun yatırım yapmalarını sağlamak, Eskişehir’deki inşaat firmalarını da Avrupa’daki yatırımcı hemşerilerimiz ile buluşturmak hedeflerimizden bir tanesidir.’’ şeklinde konuştu.