BUGÜN AKP'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ VAR...

AKP 6. Olağan Büyük Kongresi bugün Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Kongrede, AKP MKYK ve MYK listelerinde de büyük oranda değişim yaşanması bekleniyor. Erdoğan'ın saat 11:00'da salona gelmesi bekleniyor.

~~AKP 6. Olağan Büyük Kongresi bugün Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Kongrede, AKP MKYK ve MYK listelerinde de büyük oranda değişim yaşanması bekleniyor. Erdoğan'ın saat 11:00'da salona gelmesi bekleniyor.

~~AKP 6. Olağan Büyük Kongresi hazırlıkları tamamlandı. 6. Olağan Kongre için 52 devlet ve hükümet başkanına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla davetiye gönderildi. Geniş katılımın beklendiği kongrede, AKP MKYK ve MYK listelerinde de büyük oranda değişim yaşanması bekleniyor.

KONGRENİN SLOGANI ‘MİLLET BİR, HEDEF BİR’

Kongrenin “Millet bir, hedef bir” olan sloganının, 1071’den bu yana bu topraklarda yaşayanların kader birlikteliğinden yola çıkılarak belirlendiği dile getirildi. Kongrede AKP iktidarlarını anlatan bir film gösterimi de yapılacak. Delegelere ve özel davetlilere, kalem ve dört ciltten oluşan ‘AK Partili Yıllar’ kitabı dağıtılacak. Kongrede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1999 yılında seslendirdiği şiirler de USB ile konuklara hediye edilecek.