SOSYALİST ADAYLARDAN DÖNE SÖNMEZ'E TAM DESTEK

Aday Sönmez, Schaerbeek AKM salonunda bir organizasyonuyla gerçekleştirdiği tanıtım gecesine Brüksel Hükümeti Başbakanı ve Evere Belediye Başkanı Rudi Vervoort, Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Brüksel Milletvekili Hasan Koyuncu ve Evere belediye Başkan yardımcısı Ali İhsan İnce, Evere, Saint Josse ve Schaerbeek PS, Sp.a listesinden onlarca aday katıldı.

~~Schaerbeek Belediyesi meclis üyesi Döne Sönmez, 14 Ekim 2018 günü yapılacak olan yerel seçimlere Schaerbeek PS ve SP.a Listesi 6. sırasından aday olarak tekrar seçimlere giriyor.

Aday Sönmez,  Schaerbeek AKM salonunda bir organizasyonuyla gerçekleştirdiği tanıtım gecesine Brüksel Hükümeti Başbakanı ve Evere Belediye Başkanı Rudi Vervoort, Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Brüksel Milletvekili Hasan Koyuncu ve Evere belediye Başkan yardımcısı Ali İhsan İnce, Evere, Saint Josse ve Schaerbeek PS, Sp.a listesinden onlarca aday katıldı.

Sosyalist siyasetçilerin tam destek verdikleri tanıtım gecesine STK temsilcileri yanında kalabalık vatandaş gurubuda katıldı.

SÖNMEZ: “ PS,SP.A LİSTESİNE  YETKİ VERİN, DEĞİŞİM SAĞLANSIN KALİTELİ HİZMET GELSİN”

Davetlilerini sıcak bir şekilde karşılayan aday Döne Sönmez, yaptığı açılış konuşmasında başta protokol katılımcıları olmak üzere tanıtım gecesine katılımlarda bulunan herkese “teşekkür” etti.

“Döne Sönmez Meclis üyesi olarak Schaerbeek’de belediye çalışmalarını yakından takip etmekteyim. Şu ana kadar istisna dışında hemen hemen tim meclis ve komisyon toplantılarına katıldım.

Yapılan çalışmalarda parti grubu olarak vatandaşın yararına olmayan bir çok çalışma ve uygulamaya karşı çıktık. Belediye’nin hizmet konusundaki noksanları biliyoruz. Vergilerin ve hizmet harçlarının pahalı olması, okul ve parkinglerin yeterli olmamasını biliyoruz. Okullar ücretsiz olmalı, parking sorunları acilen halledilmeli ve vergiler yaşam standartına göre tekrar gözden geçirilerek yeniden ayarlanmalıdır” dedi.

Schaerbeek belediyesinde SP’den yana bir değişimiz şart olduğunu belirten Sönmez, “Tecrübeli arkadaşlarla beraber Schaerbeek’i yönetmeye hazır olduklarını, kendilerine yetki verildiği takdirde, vatandaşların yararına bir çok proje ve hizmeti hayata geçireceklerinin altını çizdi.”

BAŞBAKAN RUDİ VERVOORT : “SOSYALİST BELEDİYELER ÖRNEK HİZMETLER SUNUYOR”

Brüksel Başbakanı ve Belediye Başkanı Rudi Vervoort, “Döne Sönmez’e destek verdiklerini”, belirterek,  “Sosyalisy belediyeler özellikle dar gelirli vatandaşları koruyan hizmetler sunmaktalar.

Sosyal yaşamı önceleyen vatandaşların yaşam standartlarını yükselmeye çalışan Sosyalist partili adayların ve yöneticilerin kazanması gerekir. Yalnız yerel seçimlerde değil önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak federal ve bölge seçimlerinde de PS kazanmalı. PS’li siyasiler adil ve sosyal katılımcı politika anlayışıyla, tüm insanlarımıza hizmet etmeyi amaçlamaktalar. PS’nin daha da güçlenmesi gerekir. Kampanyamızın yerel seçimle sınırlı kalmadan önümüzdeki seçimlere kadar aynı hızla devam etmeli. PS’yi tüm vatandaşlara anlatmamız lazım” dedi.

BAŞKAN EMİR KIR : “DÖNE SÖNMEZ İYİ BİR ADAY DESTEKLENMESİ GEREK”

Saint Josse Belediye başkanı  Emir Kır ise, Schaerbeek PS, Sp.A listesinde 6, sıradan aday olan Döne Sönmez aktif, başarılı birisi. Kendisi Schaerbeekliler için bir şanstır. Kendisini destekliyoruz. Bu güzel tanıtım gecesinde bizleri bir araya getirdiği için de hususen kendisine teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi Schaerbeek LB listesi Schaerbeek’te yanlış politikalar yürüttüğü için Schaerbeekliler bir çok konuda mağdur olmaktalar. Schaerbeek’te PS.SP:A Listesi insiyatifi eline almalıdır. Schaerbeeklilerde Sosyalist belediyelerin  sunduğu bir çok ücretsiz hizmetlerden nasibini almalıdır. Schaerbeklilerin PS,SP.A Listesine destek vermelerini arzu ediyorum” dedi.

Brüksel Milletvekili hasan Koyuncu ve diğer adaylar Döne Söznmez’i desteklediklerini ve içinde bulundukları Listeyle Schaerbeek’de bir değişim gerçekleştirilmesini ifade ettiler.

Konuşmaların ardından toplu resim ile program sona erdi.

www.belcikaaydinhaber.com