"¹BELÇİKA TÜRK KADINLAR DERNEĞİ (AFBT ASBL) 2018-2019 EĞİTİM DÖNEM STARTINI BİR KAHVALTI İLE VERDİ

Belçika'da hizmet veren "¹Belçika Türk Kadınlar Derneği"º (AFBT Asbl) 1996 yılından beri "¹anne çocuk eğitimleri, ergenlik programları ve topluma uyum» konularında hizmet vermektedir. Brüksel'in gözde mekanlarından olan "¹London'da gerçekleştirilen kahvaltıda"º hem 2018-2019 eğitim dönemi startı verildi, hem de derneğin üyelerinden olan ve "2018 Belçika Örnek Kıdemli Vatandaşlık Ödülü" alan Eser Baysal için, bir kutlama programı da gerçekleştirildi.

Belçika’da hizmet veren ‹Belçika Türk Kadınlar Derneği› (AFBT Asbl) 1996 yılından beri ‹anne çocuk eğitimleri, ergenlik programları ve topluma uyum» konularında hizmet vermektedir.

Brüksel’in gözde mekanlarından olan ‹London’da gerçekleştirilen kahvaltıda› hem 2018-2019 eğitim dönemi startı verildi, hem de derneğin üyelerinden olan ve “2018 Belçika Örnek Kıdemli Vatandaşlık Ödülü“ alan Eser Baysal için, bir kutlama programı da gerçekleştirildi.

AFBT Asbl başkanı İpek Bellisan Artan ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği kahvaltılı programa Brüksel Büyükelçisi Levent Gümrükçü’nün eşi Sefire Simay Soydal Gümrükçü, Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, Ödül alan Eser Baysal, yönetim kurulu üyelerinden Avukat Yeliz Karaca, Filiz Önal, Talina Feldoğlu, Nilgün Akgüllü, Solanj Keropyan, Selda Akdal, Aysen Özdemir, Asuman Öz, Demet Karaoğulları Vardareri ve üyeler katıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan İpek Bellisan Artan, «Derneğimiz Belçika ve Türk toplumu arasında eğitim, ergenlik ve topluma uyum programlarıyla çok yararlı hizmetler vermekte. geçmiş dönemlerde Brüksel’de gerçekleştirdiğimiz onlarca etkinliklerle eğitim ve çalışma programları gerçekleştirdik.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ‹anneleri ve çocuklarını› eğitim programlarımıza katılmaya devet ediyoruz. Bu programla hem değerli anneleri hem de evlatlarını birlikte eğitmenin mutluluğunu bir kez daha yaşayacağız. Unutmayalım ki eğitimli toplumlar, hayatta başarılı olan toplumlardır. Eğitim kayıt için iletişim bilgilerimiz Tel:02 229 38 36

info@btkd.org ve  https://www.facebook.com/pg/AFBT-asbl

2018-2019 eğitim sezonunun başlangıcını üye arkadaşlarla değerlendirmek, hem de üyemiz olan ve aldığı «2018 Belçika Örnek Kıdemli Vatandaşlık Ödülü» ile gururumuz olan Sayın Eser Baysal hocamızın onuruna bu kahvaltılı programı gerçekleştirdik.

Sayın Hocamız Eser Baysal’ı şahsım ve yönetim kurulumuz adına tebrik ediyor ve kutluyoruz.

Son andaki mazereti ile aramıza katılamayan ve Kasım’da Türkiye’ye geri dönüş yapacak olan çok değerli “Anne-Çocuk” gönüllü eğitmenimiz Sayın Mürvet Çeçen’i saygı, sevgi, şükran ile anarak, derneğimizden sembolik bir hatırayı Mürvet Hanım’a takdim etmek üzere sevgili Taline Hanımdan rica ettik.

Bu anlamlı kahvaltımızı onurlandıran Sefiremiz Sayın Simay Soydal Gümrükçü, Başkonsolosumuz Sayın Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu ve Ödül alan gururumuz olan Sayın Eser Baysal hanfendiler başta olmak üzere tüm yönetim kurulu ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Saygılarımla» dedi.

Yeni dönem projelerin değerlendirmesi ve kutlamayla program sıcak bir atmosferde sona erdi.  www.belcikaaydinhaber.com