BRÜKSEL'DE FB BAŞKANI ALİ KOÇ, BÜYÜK SEVGİ VE COŞKUYLA KARŞILANDI

~~UEFA Avrupa ligi D grubunda mücadele eden Fenerbahçe takımı, Anderlecht ile yapacakları maç için Brüksel'e geldiler. Fenerbahçe başkanı ve teknik ekibi maç öncesi Brüksel'de bir dizi ziyaretlerde bulunarak, onurlarına verilen resepsiyonlara katıldılar.

~~UEFA Avrupa ligi D grubunda mücadele eden Fenerbahçe takımı,  Anderlecht  ile yapacakları maç için Brüksel’e geldiler. Fenerbahçe başkanı ve teknik ekibi maç öncesi Brüksel’de bir dizi ziyaretlerde bulunarak, onurlarına verilen resepsiyonlara katıldılar.

Fenerbahçe- Anderlecht  maçı için yönetim kurulu üyeleri ile Brüksel'e gelen başkan Ali Koç’a Brüksel’de büyük sevgi vardı. FB Heyeti ile Brüksel’e gelişinde Belçika Fenerbaçeliler Derneği Başkanı Mahmut Korkmazer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan FB Başkan Ali Koç ,Teknik ekip ve FB’li futbolculara, Fenerbahçeli taraftarlarca büyük sevgi gösterisinde bulunuldu.

Fenerbahçe ekibi Brüksel’in tarihi mekanlarından olan Grand Place’daki   l'Hôtel de Ville de Bruxelles   binasında onurlarına verilen resepsiyona katılarak burada belediye başkanlığını ziyaret ettiler.

Grand Place binasının balkonuna çıkan Başkan Koç, meydanda toplanan Fenerbahçeli taraftarları selamlayarak onlarla sohbet edip, hatıra resim çektirdi. Grand Place’daki  l'Hôtel de Ville de Bruxelles binasında Brüksel merkez belediyesi başkan yardımcısı Mohamed Ouriaghli tarafından karşılan başkan Koç'a Brüksel Büyükelçisi Levent Gümrükçü, Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, Federal Milletvekili Saint Josse belediye başkanı  Emir Kır ve Brüksel Milletvekili Hasan Koyuncu eşlik etti.

Aynı heyet Akşam Birmingham Palace’de Belçika Fenerbaçeliler Derneği Başkanı Mahmut Korkmazer ve ailesinin verdiği resepsiyona katılarak, buradaki taraftarlarla da görüşerek, yeni üye olanlara rozetlerini taktı.

Sunumu başarılı gazeteci Zeynel Lüle’nin yaptığı buluşmada bir konuşma yapan Başkan Ali Koç, “kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür ettiğini” vurgulayarak, “Bildiğiniz gibi Anderlecht ile yapacağımız maç nedeniyle buradayız. Bu buluşmanın asıl temelleri İstanbul’da atıldı. Belçika Fenerbaçeliler Derneği Başkanı Mahmut Korkmazer, bizi ziyaret ettiğinde bu programları planladık. Sizlerden çok büyük ilgi gördük, moral bulduk. Öncelikle bizleri sizlerle buluşturan Başkan Mahmut Korkmazer, Kazım Korkmazer ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.

Bizlerin ziyaretlerine  gündüz bölümünde de ve bu bölümde de eşlik eden Brüksel Büyükelçimiz Sayın Levent Gümrükçü, Brüksel Başkonsolosumuz Sayın Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu’na ve Federal Milletvekili olan son seçimlerde %35 rekor bir oyla tekrar başkan seçilen Başkan Sayın Emir Kır ve Brüksel Milletvekili hasan Koyuncu olmak üzere, hepinize şahsım yönetim kurulumuz ve camiamız adına teşekkür ediyorum. Biraz sonra FB Kulübümüze üye olanların rozetlerini takıp kendilerini tebrik edeceğim” dedi.

BAŞKAN KORKMAZER: “FB BAŞKANI VE HEYETİNİ AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”

Başkan Mahmut Korkmazer ise yaptığı selamlama konuşmasında “FB Başkanı Sayın Ali Koç’u, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti Brüksel’de ağırlamaktan son derece mutlu olduk, onur duyduk. Bu programı düzenlemekteki amacımız taraftarlar ile başkanımızı buluşturmak ve yeni üyelerimize bizzat başkanımızın rozetlerini kendi ellerinden takdim etmesiydi.  Programımıza uzaktan yakından katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyoruz. Bizler takımımıza her zaman ve her koşulda maddi ve manevi olarak destek olacağız. Bu arada takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Büyükelçi Levent Gümrükçü ve Başkan Emir Kır ise yaptıkları selamlama konuşmalarında “Anderlecht spor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe  başkanı ve ekibini Brüksel’de görmekten mutlu olduklarını ifade ederek, maç için her iki takıma da başarı dileklerinde” bulundular.

Rozet takımı, hediye takdimi, kokteyl ve hatıra görüntülerle program son buldu.

Birmingham’da ki resepsiyonda Belçika Aydın Haber Genel Yayın yönetmenimiz Celil Gündoğdu ‘Belçika Aydın Haber Dergimiz’in son sayılarını Başkan Ali Koç’a takdim etti.

Dergimizi inceleyen Koç dergimiz hakkında yanındaki Büyükelçi Gümrükçü ve Başkan Kır’dan da bilgi alarak, “güzel bir dergi”, diyerek “başarı dileklerinde” bulundu.

Bilindiği gibi karşılaşma Anderlecht -Fenerbahçe  karşılaşması 2-2 skorla neticelendi. Fenerbahçe Ülkemize 1 puanla döndü.

www.belcikaaydinhaber.com