CHP BELÇİKA BİRLİĞİ "˜TÜRKÜ GECESİ' COŞKULUYDU

~~CHP Belçika Birliği Korosu'nun hazırlayıp sunduğu "˜Türkü Gecesi' CHP Belçika Birliği lokalinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

~~CHP Belçika Birliği Korosu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Türkü Gecesi’ CHP Belçika Birliği lokalinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

CHP BB Başkanı Hasan Eryürük ve CHP BB Kadın Kolu Başkanı Firdez Selvi ve Yönetim kurulu üyelerinin davetlileri karşıladığı ve büyük bir katılımın olduğu geceye Schaerbeek Belediyesi Meclis Üyesi Emel Köse, Saint Josse Belediye eski Meclis Üyesi Derya Bulduk, STK Temsicileri, sanatçılar ve kalabalık davetli katıldı.

Ender Ezel’in başarılı sunumu ve açılış konuşmasıyla start alan gecede, ‘Sanatçıların önemi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün sanatçılar hakkındaki düşünceleri anlatıldı.

CHP BB Başkanı Hasan Eryürük’ün davetlileri selamladığı konuşmasının ardından ilk olarak, CHP BB Tiyatro ekibinin Aziz Nesin’in eserinden sahneledikleri ‘Cimri Zengin’ tiyatrosu alkışlarla karşılandı.

Belçika Türk toplumunun tanınan sanatçılarından ve saz ekibinden Muzaffer Topgüme, Celal Sarı, Ömer Önder, Güner Zeynov, Necati Şenol ve Melisa Yıldırım’dan oluşan grubun çalıp söyledikleri solo ve koro türküleri geceye renk kattı.

Davetliler bir taraftan tiyatro, bir taraftan da Anadolumuza has türkü ve marşlarla gecenin geç saatlerine kadar eğlenme imkanı buldular.

Davetlilerin bu tür etkinliğin devam etmesi dilek ve arzuları ve Çiğ köfte partisi ardından program sona erdi.

www.belcikaaydinhaber.com