KÖSE VE YILDIZ CDH PARTİSİNE GEÇTİ

Belçika'da 14 Ekim 2018'de yapılan yerel seçimlerinde 'Schaerbeek Liste Bourgemestre' listesinde bağımsız olarak yer alan ve Schaerbeek Belediye meclisine seçilen Emel Köse ve Yusuf Yıldız kısa bir aradan sonra bağımsız olarak Mecliste yer aldılar. Köse ve Yıldız sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyuruyla CDH Partisine girdiklerini ve siyasi çalışmalarını artık bu parti de sürdüreceklerini açıkladılar.

Belçika'da 14 Ekim 2018'de yapılan yerel seçimlerinde 'Schaerbeek Liste Bourgemestre' listesinde bağımsız olarak yer alan ve  Schaerbeek Belediye meclisine seçilen Emel Köse ve Yusuf Yıldız kısa bir aradan sonra bağımsız olarak Mecliste yer aldılar. Köse ve Yıldız sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyuruyla CDH Partisine girdiklerini ve siyasi çalışmalarını artık bu parti de sürdüreceklerini açıkladılar.

Emel Köse ve Yusuf Yıldız'ın yakınlaşan 26 Mayıs 2019 seçimlerinde Brüksel veya Federal seçimlerde CDH listelerinden parlamento aday olup olmadıkları konusunda, henüz bir bilgi edinilemedi. Genç siyasetçilerin Avrupa, Federal ve Brüksel parlamento seçimlerinde partilerine destek verecekleri açıklandı.