SCHAERBEEK KARNAVALINDAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Schaerbeek Karnavalı'nın 90.cısı büyük bir katılım ve coşkuyla kutlandı. Havanında güzel oluşu nedeniyle karnavala büyük ilgi vardı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Schaerbeek Karnavalı'nın 90.cısı büyük bir katılım ve coşkuyla kutlandı. Havanında güzel oluşu nedeniyle karnavala büyük ilgi vardı.

Başkan Bernard Clefayt, Başkan yardımcısı Lorraine de Fierlan, Türk kökenli başkan yardımcıları Sadık Köksal ve Mehmet Bilge diğer başkan yardımcılarıyla birlikte çocuklara şeker ve hediyeler takdim ettiler.

Bu yıl 90.cısı düzenlenen Karnaval'da Schaerbeek'de bulunan çeşitli uluslara ait kültür derneklerine mensup gençler ve çocuklar renki giyimleri ve danslarıyla kortejde yer aldılar. Bir kaç yıldan beri Dillere Destan Grubu'nunda katıldığı karnavalda guruba büyük ilgi ve destek vardı. Türk ve Belçika bayraklarıyla yürüyen grupta bulunan,Nasreddin hoca kıyafetli şahsa özellikle Belçikalılar büyük ilgi gösterdi..

Schaerbeek'e ait görsel ve büyük maketlerin yer aldığı kortej, Avenue Chazal'dan başlayarak Place de Helmet ve Square François Riga'da son buldu.

www.belcikaaydinhaber.com