AYŞEGÜL VE BUĞRA ÇİFTİ DÜNYAEVİNE GİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR.

Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetlerinden olan, BTMB Onursal Başkanı, www.gundem.be sanal site kurucusu ve Kanal Avrupa televizyonu program yapımcısı olan Duayen Gazeteci Hüseyin Dönmez, evladı Buğra'yı evlendirmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetlerinden olan, BTMB Onursal Başkanı, www.gundem.be sanal site kurucusu ve Kanal Avrupa televizyonu program yapımcısı olan Duayen Gazeteci Hüseyin Dönmez, evladı Buğra’yı evlendirmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Ayşegül Arslan ile Buğra Dönmez çifti,  Genk’de bulunan ‘Laila Düğün Salonu’nda dillere destan bir düğün töreni ile aileleri, dost ve akrabalarının şehadetliğinde evlenerek, dünyaevine girmenin mutluluğunu yaşadılar.

Emine ve Nuri Aslan’ın kızı Ayşegül ile, Nazmiye ve Hüseyin Dönmez’in oğlu Buğra’nın düğününde, davetliler, Arslan ve Dönmez ailelerini tebrik ederek, genç çiftlere ‘mutluluk’ dileklerinde bulundular. Gundem.be yazarlarından İzzet Dönmez’

Damat’ın amcası olan Türkiye’den gelen Gundem be. Yazarı ve gazeteci Hüseyin Dönmez’in ağabeyisi İzzet Dönmez’in de  hazır bulunduğu ve dillere destan düğün töreni Limburg bölgesi siyasilerinin zirvesine dönüştü adeta. 

Katılanlar arasında  Ali Çağlar CD&V/, Genk Eski Encümen Hilal Yalçın,  CD&V/Beringen Encümen, Flaman Parlamentosu Milletvekili Adayı Yasin Gül, CD&V Heusden-Zolder Encümen, Flaman Parlamentosu Milletvekili Adayı Zihni Karatepe, CD&V/Heusden-Zolder Meclis Üyesi Funda Oru, Spa/Heusden-Zolder Encümeni, Federal Meclis Meclis Milletvekili Adayı Göksal Kanlı, CD&V/Encümen Jos Kellens, CD&V /Encümen Soufiane Ajouaou,  Parti Yöneticisi Burak Doğan, CD&V/Meclis Üyesi Hanne Kellens, CD&V /Encümen, Federal Meclis Milletvekili Adayı Mia Houben, CD&V /Yaşlılar Kolu Başkanı Silke Hillen, CD&V /Houthalen Parti Başkanı Liesbeth Maris, CD&V /Kadın Kolları Genel Başkanı, Avrupa Parlamentosu Milletvekili Adayı Philippe Marchand, CD&V/Yönetim Kurulu Üyesi Margarieta Loiacono, CD&V/Houthalen Parti Sekreteri Mustafa Aytar-Spa/Encümen, Flaman Bölgesi Milletvekili Adayı Muhammet Oktay,Groenen/Encümen, Federal Meclis Milletvekili Adayı, İsmail Erdoğdu Music Club Başkanı, Adnan Demir-Belçika Trabzonlular Derneği Başkanı, Salih Atasever-BTD Başkan Yardımcısı Ayhan Demir, Turkse Unie Genel Başkanı Rıfat Can, Azerbaycan Belçika Dostluk Cemiyeti Başkanı Ayhan Demirci, Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın, BTMB Başkanı Gazeteci Fikret Aydemir ve 500’ü aşkın kalabalık davetli’ vardı.

Genç çiftin salona gelmesiyle coşkunun arttığı düğünde, Sanatçı Ali Öztoprak,  ‘Karadeniz Folklör Grubu ve İsmail Erdoğdu’nun başkanlığındaki ‘Beringen Müzik Grubu’ saz Ekibi’nin söyledikleri şarkı ve türkülerle, davetliler hoş vakit geçirdi. Düğün geç vakitlere kadar devam etti. Genç çift masaları dolaşarak davetlileri selamlayarak, tebrikleri kabul ettiler.

Takı töreni, yemek ikramı ve pasta kesimiyle düğün sona erdi.

Arslan ve Dönmez aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Belçika Aydın Haber olarak şahit olduğumuz bu güzel evlilik töreninden dolayı, Arslan ve Dönmez ailelerini tebrik ediyor, Genç çift Ayşegül ve Buğra’ya ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com